başıma bu da geldi. motorun içine cin kaçtı galiba.

scooter'a işe gitmek üzere bindim ama baktım ön tekerleğin havası gitmiş. neyseki benzinci yakında. gittim hava pompasının yanına, indim motordan ama motoru çalışır durumda bıraktım. gittim pompanın yanına hava basıncını ayarlamak için aa bir baktım motor yanımdan geçti gitti, kaldırımın üzerinden bir güzel uçtu ve aşağıdaki tellere vurup durdu. hava pompası elimde bir motora bakıyorum, bir pompaya bakıyorum, bir dakika kadar ne oldu anlam vermeye çalıştım ama veremedim. neyse gittim motorun yanına, gidon sol taraftan tellere takılmış. oradan kurtarana kadar epey bir uğraştım. sonra birisinden yardım istedim sağolsun yardım etti çıkardık motoru yukarı. baktım ayna kırılmış, gidon yamulmuş, başka da bir şey yok. çalıştırdım devam ettim sonra.

tam youtube videosu olacak türden bir durum yaşadım yani.

Merhaba,

Hava pompasinin bulundugu yer eğimli miydi? Motor viteste miydi ?

Geçmiş olsun , efssane video çıkar, benzinlikten kaydı almaya bakın.

Son düzenleme:
Bu yorumumum uzerine bir süre ortalıktan kaybolmak hak bana :)))) Allahıiiiiiiiiimmmm elini yüzünü gözünü kapatan maymuncuk smileyi istiyorum :))))

Yeni uyandim ya da eccik saf yalim :p

Çok geçmiş olsun yalnız okurken ister istemez güldüm ya kusura bakmayın efsane bir video olur cidden ayaklıkta nasıl uçtu orayı anlamadım ama helal olsun tek başına gidebilen bir motora güvenilir :)

Keşke el frenini de çekseydin..

el freni yok motorda. yani arka freni manetten kilitleyebiliyorsun aslında ama arka frenin tuttuğuna hiç şahit olmadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

Çok geçmiş olsun yalnız okurken ister istemez güldüm ya kusura bakmayın efsane bir video olur cidden ayaklıkta nasıl uçtu orayı anlamadım ama helal olsun tek başına gidebilen bir motora güvenilir :)

bende güldüm zaten. sabah erken saat olduğu için gören kimse olmamıştır ama varsa da onlarda gülmüştür mutlaka. 10 yaşında çin malı scooter'dan her şeyi beklemek lazım, benim hatam :D

Olayı aklımda canlandırdım da baya güldüm o anki yüz ifadenizi görmek isterdim :)
Geçmiş olsun...

bir kurşun döktür hocam. arkadaşın dediği gibi bir dahakine viteste bırakma kaçmasın :) :) :) : ) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar