Başım göğe erdi.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Doğru bir tercih. ALLAH kaza bela vermesin fiyat normal km ye gore

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin...Mt.apache team bir kişi daha kazandı desene :)
Hadi bakalım banada dua edin en yakın zamanda nasibim olan makina karşıma çıksın :)

Çok teşekkür ederim Allah'ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin herkese. Boy 1.88 olunca commuter sınıfında başka bir seçeneğim kalmıyor hemde çevremdekiler tarafından (pompacılar dahil) beğenildi seçimim.:cherry:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Boyuna göre en cusselisi apache sınek gıbı kalmasın çanta felan kaba gösteriyor daha irilesiyor o zaman geziye gelirsin artık

Şirketin tüm arabaları zaten emrime amade,ulaşım konusunda çok bir sıkıntım yoktu. Almamdaki amaç başımın göğe ermesini istemem ve haftasonu müstakbel eşimle yakın mesafelere gezmek,sıkıldık artık gülhane taraflarından:cherry: Tabiki de gezi ve buluşmalara geleceğim kaçar mı?:cherry:

Hayırlı olsun. Allah Kaza Bela Vermesin.
1 TL verip vücudu titretmiyor muyuz. sen bedavadan sağlık için yapıyorsun. :thumleft:
O kadar titreşim adam öldürmez. :pl:

Bu arada 4000'e plaka dahil 2011 model kırmızı tvs isteyen olursa bana pm atsın. Bir tane kalmış tanıdık bir bayinin elinde.

Birisi '' Sabır '' mı Dedi ?

Cebimdeki 2.000 TL yi gidip motor almak yerine SPK Yatırım Uzmanlığı Lisans Belgesi'ne yatırdım o parayı verdiğim gün içim gitmişti. Ancak şu an biliyorumki haziranda inş bu sınavı geçip bankada gişeci yerine özel odamda yatırım uzmanlığı yaparak ayda 2.000 maşşımı alıp Honda'ya bineceğimi bildiğim için içim rahat ha ne oldu 7 ay daha geç binicem ama güzel bir motorum olucak galiba :)

Birisi '' Sabır '' mı Dedi ?

Cebimdeki 2.000 TL yi gidip motor almak yerine SPK Yatırım Uzmanlığı Lisans Belgesi'ne yatırdım o parayı verdiğim gün içim gitmişti. Ancak şu an biliyorumki haziranda inş bu sınavı geçip bankada gişeci yerine özel odamda yatırım uzmanlığı yaparak ayda 2.000 maşşımı alıp Honda'ya bineceğimi bildiğim için içim rahat ha ne oldu 7 ay daha geç binicem ama güzel bir motorum olucak galiba :)

SPK sınavına bende girmeye niyetlendim bir ara ama mali müşavirliğe uygun olmadığımı düşündüğüm için girmedim,iyi mi ettim bilmiyorum ama sen en iyisini yapmışsın.:cherry: Bu arada yeni TTK'yı inceledim yaşadın eğer kazanırsan.Şimdiden hakkında hayırlısı olsun:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar