Başım belada mı bilmiyorumm?

merhaba arkadaşlar
scooterımın bikaç ay önce yedek anahtarını kaybettimm. birde üstüne üsttük tek kalan anahtarımıda düşürdümmm....!!! şu an kontağa takacak anahtar yok .Napmam lazımm yardım lütfen....

Bildiğim kadarıyla kontağı değiştirmen gerekiyor komple. Ama yanlış yönlendirme olmasın

kontağını komple değiştirmelisin bencede çok pahalı birşey olduğunu zannetmiyorum mesela benim ybr'nin kople takımı 50tl gibi bi fiyatta :)

kontağını komple değiştirmelisin bencede çok pahalı birşey olduğunu zannetmiyorum mesela benim ybr'nin kople takımı 50tl gibi bi fiyatta :)

sağolunnn bilgilendirmeler için arkadaşlar. Hayır bu kadar kolaymı yani değişimi onu öğrenmek istedim aslında bizim motorlar çokk sakatta duruyıor dışarda o zaman :D

İyi bir anahtarcı alasını yapar. Sadece sökmeniz gerek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar
scooterımın bikaç ay önce yedek anahtarını kaybettimm. birde üstüne üsttük tek kalan anahtarımıda düşürdümmm....!!! şu an kontağa takacak anahtar yok .Napmam lazımm yardım lütfen....

Her hangi bir tamirciye götür seti al komple takarlar. En fazla 20 dakika sürer. Uğraşacağı zaten tek yer var oda direksiyonun altı. Orayıda zaten ön taraftan açacak. Ama ulaşamazsa mecbur komple o bölgeyi açacak.Önce seti bul :)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evt komple set satılıyor yedek parça olark ama tam olarak herhangi bir ustaya götürsemm halledebilir mi ki acaba?

sağolunnn bilgilendirmeler için arkadaşlar. Hayır bu kadar kolaymı yani değişimi onu öğrenmek istedim aslında bizim motorlar çokk sakatta duruyıor dışarda o zaman :D

Herhangi bir ustayı bırak ben evin önünde yarım saatte değiştiririm.:) O kadar kolay. En yakın tamirciye git. 15-20 dk. da hallederler.

Arkadaşlar bilgilendirmeler için çok sağolunn bilgilendirmeler için kaç aydr ilk kaybettiğimm anahtarımı buldumm.. üstüne basarakk hemde :) en iyisi şimdi bikaç yedek yaptırıp saklamakk :)

Ya düşürdüğün yedek anahtar başına bela olursa... Demekki ilk anahtarı bulmak için yedek anahtarı kaybetmemiz gerekiyormuş.:p

motoru değiştir. mobilet al onlar anahtarsız çalışıyor hiç değilse:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar