Hiç gevşetmene gerek yok...ben kemeri biraz daha gevşettim , yok hani icap ederse hızlı ve çabuk olsun![]()
Hiç gevşetmene gerek yok...
Onlar üzerindeyken bile beceriyorlar...
Boşa zahmet etme....![]()
Bildiğim kadarıyla İngiltere kraliçesi ara sıra metro ile seyahat ediyor halkın arasına karışıyor.Kaka,pis,gevur,kafir dediğimiz insanlarla aramızdaki fark bu.Aslında çok uzağa gitmeye bile gerek yok;doğduğum yer Lüleburgaz'da belediye başkanı güzel havalarda işe bisiklet ile gidiyor yolda esnafa uğruyor çayını içiyor halini hatrını soruyor.Tabii bizim süper saygıdeğer ultra yüce başbakanımızda bu Güven,Özveri ve Tecrübenin olduğunu sanmıyorum.Bir lider kendi halkından bu kadar korkuyorsa bence çok ciddi sorunlarımız var demektir.yahu geçen yıllarda ingiltere de kaldım bir süre yanımdan iki kere kraliçe geçmiş farkına bile varmadım sadece önde bir motorlu polis arkada bir motorlu polis ortada kraliçenin arabası o kadar arkadaşım fark edip söylemese haberim olmazdı yolda gireken vatandaşların bazıları bile anlamadı bizim burada beledi başkanı bile 4 araba+ motorlarla geziyor
göreve kefenleriyle çıkanlara bak hele![]()
Küfrettiklerini sanmiyorum.şimdi o haberi izleyen polisler kesin küfrediyordur
ulen bizim haberciler kadar abartılı haber yapan yok
Arkadaşlar videodaki amca Uruguay devlet başkanı.
Başkan Jose Alberto Mujica 12 bin dolar aylık maaşının bin dolarını alıyor kalanını bağışlıyor.
Evini sadece iki polis ve iki köpek koruyan Jose Alberto Mujica nın videosu.
[YT]zdTwdcyfCWc[/YT]
Aga mesajı siliyonuz da bari nedenini de söyleyin.
Eklesem tekrar kaldıracaklar... Belli.
Youtube a " bir başbakan iki erdoğan " yazıp çıkan ilk videoyu izleyin arkadaşlar.