Başbakanı Nano teknoloji kullanan motorcular koruyacak.

Zehir zıkkım olsun o bmw boxerlere, karbon kaplamalara, ... bilimum şatafata harcadığınız paralar....
Firavun bu gün yaşasaydı ancak bu kadar şa'şa'lı gezerdi.

Bak üzüldüm şimdi ordaki korumalara 1200'lük motorlara biniyorlar! Dolmabahçedekiler 1600'lüklerle biniyorlar ama böyle olmaz 8.nci uçaktan biraz para kalırsa nanocop larada 1600'lük alsınlar!

bu nanoyuda heryerde kullanıolar arkadaş. altınyıldız bile nano :mrgreen: nano teknolojiyi türkiye farklı algılıyor. yakında gelişmiş ülkeler tırnak kadar robot yapınca bizimkilerin ampulü belki söner :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
benim yorumlarım silinmiş, demek ki zülfüyare dokunduk...
yöndetim de haklı şimdi, burası siyasi bir forum değil.
gerçi hangi adaletin formatı..... diye başlıcam, yönetimi yormuş olucam.
sustum, boşuna yorulmayalım :p

Kocaeli İl Temsilcisi
ben kemeri biraz daha gevşettim , yok hani icap ederse hızlı ve çabuk olsun :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Hiç gevşetmene gerek yok...
Onlar üzerindeyken bile beceriyorlar...
Boşa zahmet etme.... :)

yıllık siyaset yapma dürtülerimin tamamını az önceki yorumumla kullanmış bulunmaktayım az olsun kısa ve öz olsun, zira siyasetin sonunun gelmediği gibi forumlardada bir çözüm bulduğu yok :)

ortada varsa bir nano , bu her istasyona yakıt almak için girdiğimde aldığım yakıtla km den çaktırmadan 1 er 2 şer km çalınması anlamını ifade eder benim için :)

bir soluduğumuz hava var onada vergi ödeyeceğiz :) ulen yoksa ödüyozda benmi gözden kaçırdım :)

Aga mesajı siliyonuz da bari nedenini de söyleyin.

Eklesem tekrar kaldıracaklar... Belli.
Youtube a " bir başbakan iki erdoğan " yazıp çıkan ilk videoyu izleyin arkadaşlar.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
yahu geçen yıllarda ingiltere de kaldım bir süre yanımdan iki kere kraliçe geçmiş farkına bile varmadım sadece önde bir motorlu polis arkada bir motorlu polis ortada kraliçenin arabası o kadar arkadaşım fark edip söylemese haberim olmazdı yolda gireken vatandaşların bazıları bile anlamadı bizim burada beledi başkanı bile 4 araba+ motorlarla geziyor
göreve kefenleriyle çıkanlara bak hele:)
Bildiğim kadarıyla İngiltere kraliçesi ara sıra metro ile seyahat ediyor halkın arasına karışıyor.Kaka,pis,gevur,kafir dediğimiz insanlarla aramızdaki fark bu.Aslında çok uzağa gitmeye bile gerek yok;doğduğum yer Lüleburgaz'da belediye başkanı güzel havalarda işe bisiklet ile gidiyor yolda esnafa uğruyor çayını içiyor halini hatrını soruyor.Tabii bizim süper saygıdeğer ultra yüce başbakanımızda bu Güven,Özveri ve Tecrübenin olduğunu sanmıyorum.Bir lider kendi halkından bu kadar korkuyorsa bence çok ciddi sorunlarımız var demektir.

Arkadaşlar videodaki amca Uruguay devlet başkanı.
Başkan Jose Alberto Mujica 12 bin dolar aylık maaşının bin dolarını alıyor kalanını bağışlıyor.
Evini sadece iki polis ve iki köpek koruyan Jose Alberto Mujica nın videosu.

[YT]zdTwdcyfCWc[/YT]

şimdi o haberi izleyen polisler kesin küfrediyordur
ulen bizim haberciler kadar abartılı haber yapan yok
nano teknoloji dedikleri şey normal kumaşın cm karesinde atıyorum 1000 ilmek varsa nano dediklerinde 10 bin ilmek var
bide kurşun geçirmez demişler
yalan külliyen yalan
ulen arkadaş deyin ki bu polislere yaptığımız elbisenin kumaşı kurşun geçirmez yeleklerin
hammaddesi olan kevlardan biz de ulen adamlara kevlardan yapmışlar diyelim
piyasadaki 200 tl ye satılan montlar bile kevlardan (?) yapılıyor
adammı kandırıyonuz lan .... ler diyesim var
hatırlarsanız Okan Bayulgen shark marka bi kask aldı adamlar bir hafta kurşun geçirmez kask aldı diye haber yaptı

COQ

Motosiklet Eğitmeni
şimdi o haberi izleyen polisler kesin küfrediyordur
ulen bizim haberciler kadar abartılı haber yapan yok
Küfrettiklerini sanmiyorum.
Hatta bir oh çekmislerdir.
Haber basligi söyle de olabilirdi.
"Başbakani, Nanoşlar koruyacak"
:p

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar videodaki amca Uruguay devlet başkanı.
Başkan Jose Alberto Mujica 12 bin dolar aylık maaşının bin dolarını alıyor kalanını bağışlıyor.
Evini sadece iki polis ve iki köpek koruyan Jose Alberto Mujica nın videosu.

[YT]zdTwdcyfCWc[/YT]

bu başbakan tam benim kafadan orhan abi :cherry: mütavazi bir hayat anladımda, devlet başkanı olarak mütevazilikkte resmen yerlerde sürünüyor gibi ne dersin :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aga mesajı siliyonuz da bari nedenini de söyleyin.

Eklesem tekrar kaldıracaklar... Belli.
Youtube a " bir başbakan iki erdoğan " yazıp çıkan ilk videoyu izleyin arkadaşlar.

Herkesin izlemesi gereken bir video...
Hani hatırlatma babında....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar