- Konu Yazar
Bugün direksiyon sinavina girdim onceden konu acmistim zaten ilk defa egitimde bindim motora ve egitimde oyle abartildigi gibi bisey degildi şu gaz şu fren deyip verdiler motoru, bi kac tur atip bu kadar yeter dediler. Velhasil adam gibi ogrenemedim ve zaten pek yetenegimde yoktu. 1 hafta sonra sinava geldim iste gecen seferden aklimda olanlari uygularim diye baya gaza getirdim kendimi, seleye oturdum, kontağı çevirdim hafif bi gaza dokundum. Hazırım dedim kendi kendime. Sonra hoca yaklaştı yanıma dedim heralde yapmam gerekenleri söylicek, öyle de oldu. Yanima geldi ciddi bir surat ifadesiyle eliyle isaret etti o kaldirim tarzinda olan ince uzun platformu, kurduğu cümle aynen böyle 'Şurdaki platformu görüyor musun (kafa salladım) onun üzerinden geçerken eğer düşersen direk dön gel şu bulunduğun yere ('sonra? ' dedim yeniden baslicagim heralde diye dusunerekten) kontagi kapat evine geri dön. ' dedi. Ben o sıra zaten şok oldum benden önceki bayanla yarim saat ilgilendi kadin yere dustu motoru devirdi yardimci oldu falan bana birden böyle deyince zaten kendimden emin degildim daha bi panik oldum. Elim ayagim titredi durduk yere. Test surusu yapabilir miyim dedim sadece dön gel şurdan dedi. Konileri turlayarak platforma kadar geldim öyle etkilemisti ki o dedigi test surusunde bile elimin titremesinden çok kasıldım ve direksiyonu çeviremedim ortalayamadim. Neyse iste çok uzun yazdım sınav basladi konileri gene sakince gectim yine platformda bi kitlendim son anda biraz toparladim da uzerine cikabildim ama uzun surmedi 2 saniye sonra dustum kollarimdaki titremeden kaynakli.
Kaldım sınavdan.
Geçmiş olsun dedi ters ters baktım hemen uzaklaştı yanımdan.
Anlamıyorum abilerim niye böyle olmak zorundaydı ki? Çevremde motoru olan bi adam yok. Egitime gitmeye param yok. Denklestirdigim son paralarla anca direksiyon sinav ucretini odedim iste. Çok boktan işler ya. Geri dönerken duvarları yumrukladım ellerim parçalandı şimdi hepten titriyor.
Şu iki tekeri sürmek için daha ne kadar bekliyeceğim bilmiyorum.
Kaldım sınavdan.
Geçmiş olsun dedi ters ters baktım hemen uzaklaştı yanımdan.
Anlamıyorum abilerim niye böyle olmak zorundaydı ki? Çevremde motoru olan bi adam yok. Egitime gitmeye param yok. Denklestirdigim son paralarla anca direksiyon sinav ucretini odedim iste. Çok boktan işler ya. Geri dönerken duvarları yumrukladım ellerim parçalandı şimdi hepten titriyor.
Şu iki tekeri sürmek için daha ne kadar bekliyeceğim bilmiyorum.