lycantrophic Katılım 3 Ağu 2009 Mesajlar 1,554 2 Nis 2012 Konu Yazar #1 İncisözlük pek sevdiğim muhabbetlere imza atmıyor, ama bu yaptıkları şaka güzel olmuş doğruya doğru. :queen:
İncisözlük pek sevdiğim muhabbetlere imza atmıyor, ama bu yaptıkları şaka güzel olmuş doğruya doğru. :queen:
özcan1980 Katılım 6 Mar 2009 Mesajlar 1,912 2 Nis 2012 #3 Birçok erkeğe canlı yayında yapılan şakadan bahsediyorsan, evet çok güldüm zavallılara resim sonradan açıldı, doğru şakaymış. :queen:
Birçok erkeğe canlı yayında yapılan şakadan bahsediyorsan, evet çok güldüm zavallılara resim sonradan açıldı, doğru şakaymış. :queen:
lycantrophic Katılım 3 Ağu 2009 Mesajlar 1,554 2 Nis 2012 Konu Yazar #4 Sahte kadın profili açıp onlarla 15 tane ayrı adama iş bankası önünde randevu verip bekletmişler, olayın özü o. Hababam sınıfı muhabbeti. :queen:
Sahte kadın profili açıp onlarla 15 tane ayrı adama iş bankası önünde randevu verip bekletmişler, olayın özü o. Hababam sınıfı muhabbeti. :queen:
nedenamaya Katılım 8 May 2011 Mesajlar 334 2 Nis 2012 #6 yok böyle bişey :queen: iyi oyuna getirmişler aha buda beyaz pantulunlu reyiz :cherry: vee sonuçç
just4techno Katılım 23 Şub 2012 Mesajlar 432 2 Nis 2012 #7 evet seyrettim bende beyaz pantolonlu 45 dk falan bekledi :mrgreen:
I IIZEROII Katılım 13 Şub 2012 Mesajlar 3 2 Nis 2012 #8 İnci sözlük yazarlarından bende tiksinirim, yazarları tek taraflı yazmanlar aynı zamanda azmanlar.. . Bekleyen arkadaşlarımızda, Tahrik uzmanlarının kapanına sıkışmış Abazanlar diyesim geldi.
İnci sözlük yazarlarından bende tiksinirim, yazarları tek taraflı yazmanlar aynı zamanda azmanlar.. . Bekleyen arkadaşlarımızda, Tahrik uzmanlarının kapanına sıkışmış Abazanlar diyesim geldi.
[Turan] Katılım 23 May 2009 Mesajlar 1,082 2 Nis 2012 #9 Vah vah iyi gene yüzleri isimleri karalamışlar yoksa vay hallerine. Bu ergen sürüsü incisözlükdende korkulur adamlar işi gücü bırakıp neyle uğraşmışlar.
Vah vah iyi gene yüzleri isimleri karalamışlar yoksa vay hallerine. Bu ergen sürüsü incisözlükdende korkulur adamlar işi gücü bırakıp neyle uğraşmışlar.