BAŞARI HAKKINDA BİR YAZI

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnternet sitesinde gezinirken gözüme çarpan bir sayfa yazıdan içinden seçip sizinle paylaşmak isteiğim bir yazı bu arkadaşlar..Benim çıkardığım sonuç : OLUMLU DÜŞÜN ,POZİTİF OL.. :bestmt:

'Ben her sabah güne başlarken iki şey yaparım; bir tanrıya bana verdikleri için şükür eder, yaşamın ne kadar güzel bir şey olduğunu kendime hatırlatırım, iki, ben hiç bir şey bilmiyorum, bugün kimden neyi, nasıl öğrenebilirim diye düşünürüm. Yeni ve farklı şeyler okumak, bilinmeyeni keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak, seyahat etmek, seminerlere ve eğitimlere katılmak, bende son derece pozitif enerji yaratır. Toplumumuzda bilmemek, cehalet veya zayıflık olarak görülür. En basit soruları bile sormaktan çekinmememiz, yeniliğe ve değişime açık olmamız, bizi geliştirir, özgüvenimizi artırır. Bilmemek, beni öğrenmeye teşvik eder, özgüvenimi güçlendirir, beni daha pozitif ve olumlu bir kişi yapar, vücudum enerji ile dolar. Herkes, özellikle beni fazla tanımayan kişiler bana hayretle şunu sorarlar: "Bu kadar enerjiyi nereden alıyorsun?" Hatta enerjimin bazı insanlara rahatsızlık verdiğini görünce üzüldüğüm anlarda olur. Aslında insan enerjisini kullandıkça daha güçlü enerji üretir. Yaparak ve başlayarak başarı, başarı ile özgüven kazanılır. '

İnsanın başarılı olması için, öncelikle kendisi ile barışık olması; kendini, duygularını, korkularını, güçlü ve zayıf yanlarını tanıması ve fiziksel, ruhsal ve zihinsel olarak dengede olması gerekir. Fiziksel ve ruhsal tatmine ulaşmadan zihinsel başarıyı yakalamak güç, hatta imkansızdır. Enerjimizi bu üç insani yeteneğin tüm potansiyellerini serbest bırakmaya kullanırsak, yaşamın kutsal coşkusunu en üst seviyede yaşayabiliriz. Çoğu insan zamanım yok bahanesi ile kendisine yeterince zaman ayırmaz, spor yapmaz, hobi geliştirmez, sevdiklerine zaman ayırmaz. İnsan, yapısında bulunan enerjiyi kullanmak zorundadır. Bunu pozitif yönde, kendini geliştirerek veya negatif yönde, olumsuz düşünerek, agresif ve karşısındaki kişileri kırarak, umutsuzluğa kapılarak veya başarısızlığı kabullenerek kullanabilir. İnsanın kendisini ve yaptıklarını beğenmesi, düşünce gücü ve inançlarıyla herşeyi başarabileceğine kendisini inandırması gerekmektedir. Başlamak başarmaktır. Tembellik ve yersiz korkular, insanı sadece başarısızlığa ve yalnızlığa iter.

Taner Özdeş
Infonet Genel Müdürü

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok doğru :cat:
sanki benim içimi okumuş Sayın Taner Özdeş :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel anlatmış bende aynı şeyleri düşünüyorum :cat: :rendeer:

birde sabah biraz hareketli mizik dinleyip bugün herşey güzel olcak demeside güzel oluyor (birde anneme takılması :) )

Motosikleti
Su Motoru
Ben her sabah güne başlarken "Alt komşu acaba bu gün motorumun neresini çizdi, acaba yine bankalarda sıra bekleyecekmiyim, taksitlerimi zamanında ödeyebilecekmiyim, bana sıra gelecek mi, gelecek aya ne yapacağım" gibi şeyleri düşünerek güne başlıyorum. Ne olumlu düşünmesi ya! Cebime koy sen her ay 3-5 bin YTL parayı bak nasıl olumlu düşünüyorum, sen haklının hakkını arayan bir yargı sistemi yarat bak nasıl olumlu düşünüyorum, sen çay kahve içmekten kafasını kaldırıpta müşteriye hismet verme politikası içerisinde çalışan memurları koy bak nasıl olumlu düşünüyorum, sen benzinden alınan 2.4 YTL vergiyi alma bak nasıl olumlu düşüneceğim :). Geçin bunları burası TÜRKİYE ...

derin mevzular bunlar.herkesi sen kurtaracak yada HERŞEYİ SEN DÜZELTECEK DEĞİLSİN..o yüzden sıkma canını ,rahat olmaya çalış..bu söylediklerini hepimiz görüyoruz biliyoruz.ancak birazda olsa iyi düünmek olumlu olmak herkesin hakkıdır.

metalcim,atla gel atalım bi tavlada senle ,unuttun sen buraları oralarda olmakla,kızıcam bak :pl:

Motosikleti
Su Motoru
Tavla oynamayı bilmiyorum ki :). Ama İstanbula yolum düştüğünde gelirim öğretirsin ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
way be peril yazı süper olmuşda ben daha bu kadar olumlu olmayı beceremiyorum :thumright:

ben bu firmayı biliorum satış müdürünü tanıyorum azim taş meselesi :queen:

Ütopik ve fazlasıyla üst burjuva bir yazı....... :queen:
Olumlu düşün pozitif ol.......yok öyle birşey..Aynı memlekette yaşamıyormuyuz ne?? :queen:

Bu yazı bana Aborijinleri hatırlattı Bir çift yürek adlı bir kitap okumustum garip insanlar eskide kalmıslar
Şimdi ise her sabah yeni bir koşuşturma ile baslıyor günlerimiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
oldukça başarılı , gönülden kutlarım dostum

Beyin gücünün insanlar üzerindeki etkilerini anlatan bazı kitaplar var. Teorileri; neyi düşünürsen onu davet etmiş olursun. Ben bir çok şeyi yapmaya zaman bulamazken, sürekli değişik şeyler yapan uç noktadaki arkadaşım zaman dolduramamaktan bahsediyor hep. Ve biz bazen araştırmak yerine O'na sormayı yeğliyoruz çoğu zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar