basaksehirde oturan arkadaslar!!!

merhaba arkadaslar,beni forumdan iyi kotu tanirsiniz basaksehirde oturuyorum ve bi gun tanisma amacli bir bulusma dusunuyorum...eger basaksehirde oturan veya yakin olan arkadaslar varsa bana ozelden ulasirlarsa sevinirim...
saygilarimla...

ben pik dökümcüler sitesindeyim hafta içi akşam 7 sabah 7 arası haftasonu buluşma olmazsa pazar günleride pik dökümcülerdeyim

attractive_boy dostum bence bu topic i sen kendi ellerinle kapat yoksa bi moderator gelip kitlicek:) bu yazdığın yazının aynısını istanbul mt ye yaz soruna cevap alırsın. hadi kal salıcakla

ben kapatacam fakat anahtar proda kaldı pro nerdesin anahtarı ver ben gilitleyeyim tükanı:p

Arkadaşlar başlık son derece mantıklı, küçümsemek gibi olmasın yanlış anlamayın ama başakşehir nüfus ve hacim olarak belki il olarak bildiğimiz bazı yerlerden daha büyüktür.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
merhaba arkadaslar,beni forumdan iyi kotu tanirsiniz basaksehirde oturuyorum ve bi gun tanisma amacli bir bulusma dusunuyorum...eger basaksehirde oturan veya yakin olan arkadaslar varsa bana ozelden ulasirlarsa sevinirim...
saygilarimla...
merhaba madem başakşehirde oturuyon bak sana 20 dk mesafede buluşma var buhafta cuma akşamı saat :19.00 da sefaköy hacısayitte oraya gel tanışalım sonra bizde oraya geliriz nedersin.

ben kapatacam fakat anahtar proda kaldı pro nerdesin anahtarı ver ben gilitleyeyim tükanı:p
aynı anahtardan forraptada var:queen::queen::bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar