Başakşehir bağlantı yolu ücretlimi

İstoç un arkasından başakşehirin yanından 3 köprüye doğru giden yeni yol ücretli mi ? İstoç arkasından girip başakşehirden çıkınca ücret kesiliyor. Bu güzergahı kullanıp da başka ücreti kesilen var mı? Yolda hgs ile ilgili tek bir uyarı yok fakat kameralar var.

Bildiğim kadarıyla 3 köprüye giden yol ücretli o yol şuan sorduğun yolmu bilmiyorum fiyatıda 17 tl denmişti

Ücretli ve çok pahalı. Youtube'da bu konu ile ilgili bi yakınma videosu vardı.

Yakında hava bile bedava olmaktan çıkacak , su zaten çoktandır bedava değil.

işin garibi istoçtan girip en fazla 2500 3000 metre gittikten sonra başakşehir sapağından içeri giriyoruz fakat ücret kesiliyor. Ortalıkta ücretli olduğuna dair en ufak bir gösterge yok, hgs ibaresi yok, sadece kameralar var. 3.5 tl civarı bi para kesiliyor her geçişte. Bu soygunculuk değilde nedir. ŞEhrin göbeğinde ne ücreti, sadece bağlantı yolu olarak kullanılan yolda ne ücreti.

mevcut 3. kopru yolunu başndan sonuna kadar gittim 30 tl aldılar... bilginize

Bu yeni yollar ve köprüler görünüşe bakılırsa çocukken bize öğrettikleri (Ahmet Kutsi TEcer'in eseriymiş)
Orda bir köy var, uzakta,
O köy bizim köyümüzdür.
Gezmesek de, tozmasak da
O köy bizim köyümüzdür.

şarkısı/şiiri gibi olacak.

İşin kötüsü Deli Dumrul Hikayesindeki gibi geçsekte geçmesekte parası halktan çıkıyor.

Oğuz ilinde Duha Koca Oğlu Deli Dumrul derler bir er vardı. Suyu akmayan kuru bir çayın üstüne köprü yaptıran Deli Dumrul, geçenden otuz üç akçe, geçmeyenden döve döve kırk akçe alırdı.

Ama yol yaptılar o kadar kusuru da olacak.Şimdi Başakşehir'liler düşünsün (Bende orada oturuyorum) :)

Son düzenleme:
81 vilayeten sadece 1 inde paralı yolar oda istanbul yakında nefes alırken kota koyarlarsa şaşırmam

Her dk hizmet adı altında bir yol yapılır tak paralı bunun neresi hizmet resmen ticart bu

Diyer 80 ilde böyle bir şey yok şehir dışı yolarınada ufaktan başladılar

Arac alırken %18 kdv ötv mtv egzoz muyane tüv muyane tirafik sogortası taşıt vergisi benzine kol gibi vergi sonra yolarda paralı e ne anladım ben bundan

Ya bi mobilet alıp yada böyle bi alet alıcan alayına dittir çekicen o kadar yağına suyuna bak dolan dur :p

Motor kısmı ve benzini orta bölmeye sığdırım etrafını kapalı olsa önden hava almak için açıklık olsa motor soğuması için yan tarafından bide benzin depo kağaı egzoz borusu en susturuculu halinden çiçek olurdu isterdim bidene ne yalan söylim :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar