baron kaza yaptı herkesın bılgısıne gecmıs olsun dıyelım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baron büyük geçmiş olsun..sana acil şıfalar

baron geçmiş olsun ucuz atlatmışsın dostum allah acil şifalar versin :rendeer:

Barış dostum geçmiş olsun. Moralini hiç bozma, daha seninle gezecek çok kilometremiz var. Bahar ola hayrola... :rendeer:

ey sewgili barış çok ama çok geçmişolsun uzun süredir foruma katılamıyodum geçen gün mehmet söyledi ben de geçmişolsun diyim dedim... :pale: walla çok üzüldüm şükür ki ciddi birşeyin yok... Allah hepimizi korusun :rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun :rendeer: baron, aman dikkat et...

çok geçmiş olsun baron985, konuyu yeni okudum. ucuz atlatmışsın senin de söylediğin gibi 1 dikkat etmek yerine motosiklet kullanırken 5 dikkat etmek lazım..

Not: polis, raporunda "motosiklet" yerine "motorsiklet" yazmış. polis bile doğru yazmayı bilmiyo ya, daha ne diyeyim ben bu polise.

Forumdan Uzaklaştırıldı
murrat, yaw benim bilgisayarda link gözükmüyor. birdaha verebilirmisin

iyiyim çok şükür. herkese teşşekkürler :rendeer: bugün biraz bizim buralarda arabada kullandım ama moraran ayağım ağrıdığı için anı hareket yapamıyorum. trafiğe çıkmak telikeli olabilir. bi deniyim dedim burda. yavaş yavaş oluyo ama :cherry: bi scoter mı alsam acaba işe gitmek için. ayağımızı içeri koyarız paşalar gibi :cherry:

gecmıs olsun barıs acıl sıfalar dılerım.bu arada fazerınla bır daha kaza yapmaman dılegıyle..

ubaykal, işyerimi taşıdım da mecruri olarak koptum siteden üzgünüm ama kalbim hep sizlerle :) ilk fırsatta görüşmek üzere

Forumdan Uzaklaştırıldı
murrat, baktim ama resimlerin kucuk hali acildigi icin yaziyi okuyamadim. sanada buyuk gecmis olsun :rendeer:

iyi dileklerde bulunan herkese tesekkurler. :king:

baron985

çok büyük geçmiş olsun. :rendeer: en kısa zamanda sapasağlam olmanı dilerim. motorunu da güzelce bir toparlar kaldığın yerden devam edersin umarım ki...

senin kaza yaptığın yere çok yakın bir noktada, ben de bir süre önce sıkıştırılmak suretiyle öldürülmeye çalışılmıştım resmen. Bu adamlar sanırım özellikle o bölgede yaşayan ayrı hayvansal bir yaşam birimi. Aslında bunları benzer kazaların ardından "cinayete teşebbüsten" yargılasalar ve afişe etseler bak bi daha yapıyolar mı :queen:

allah bilinçli tüm motorcuları benzer kazalardan ve magandalardan :pl: korusun.

umarım iki tekerimiz yerden hiç havalanmaz. :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Myra, sağolasın. ümraniyenin o caddesi zaten 3 şerit olmasına rağmen tam bir cehennem. ne şerit belli ne duran ne kalkan. hiç sevmezdim zaten orayı. bide işe gelmiş olmanın rehabeti ve dümdüz ileri doğru bakmak yanlardan fırlayacak katilleri görmeme neden oldu. adamın savunması tabiki görmedim :pr: bundan sonra gündüz uzunlarımı yakıcam. DD amcanın kitabından okudum bunuda. daha önce 2 kere okumuştum ama her okudukca bazı şeylere dikkat ediyorum. :thumleft:

bikerboi, teşşekkürler :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar