sende bunu buraya taşıyıp adamın ekmeğine yağ sürüyosun ?
Bilmem farkında mısın, videonun yayından kaldırılması için bir kaç kişinin değil, bir çok kişinin Youtube'a durumu rapor etmesi, yani şikayette bulunması gerekiyor. Bu nedenle paylaşmayı bir pisliğin ekmeğine yağ sürmek olarak anlamak da senin algındaki bozukluk sevgili kardeşim.
Bilmem farkında mısın, videonun yayından kaldırılması için bir kaç kişinin değil, bir çok kişinin Youtube'a durumu rapor etmesi, yani şikayette bulunması gerekiyor. Bu nedenle paylaşmayı bir pisliğin ekmeğine yağ sürmek olarak anlamak da senin algındaki bozukluk sevgili kardeşim.
Yazdığın mesajda hadi hep birlikte şikayet edelim yerine, görüntü bu video bu hadi sizde tıklayın hep birlikte hit kastıralım var.
Bence videoyu sen yüklemişsin.
İnsan içindeki kötülüğü karşısındakinden beklermiş derlerdi inanmazdım. Sayende ispat edildi. Algında ciddi sorunlar olduğunu ispatlamak için istediğini yazmakta serbestsin. Tabii ispat edebildiğin sürece. İspatsız iftira atmak da haysiyetsizliğin, şerefsizliğin dibidir hatırlatayım.
Bana laf saydığın sürede, Youtube'da şikayet butonuna bassan bir işe yarardın en azından. Saçma salak goy goy yapan trollerle uğraşmıyorum "plakasını çamurluğa saklayıp, çevirmelerden kaçan" kardeşim.
Videonun başlığı : Altın Elbiseli Adam ÖLÜM ANI !!!
Görüntüsü şu:
https://i.hizliresim.com/lWNoQp.png
Video bu:
https://www.youtube.com/watch?v=7PsHUc27LA8
Midem bulandı resmen. Ayıp değil bu, daha beter bir şey.
Terbiyeni takın önce.
Bir pisliği ifşa edip terbiyesizliğini kaldırmada buradan yardım istemek için başlık açmakla akılsızlık ettiğim konusunda ise haklısın.
Şunları ekleyeyim;
Madem burada trollük yapmak hoşunuza gidiyor, bir işe yaramak yerine her troll gibi hakarete başvuruyorsunuz, önce AEA, sonra da Motorcu Muhabbeti vloglarının sayfalarından durumu bildirdim, ayrıca buradan ve sosyal medyadan bir çok kişinin de durumu raporladığını öğrendim, hepsine teşekkürler. Dahası hem motosiklet kullanan, hem Barkın'ı benden daha fazla şahsen tanıyan bir avukat arkadaşım konuyla ilgili bir dilekçe hazırlamaya başladı.
Şimdi boğulun kendi çirkefinizde, gidinin klavye kahramanları sizi.
Trol olmaktan ziyade paylaşımınız da bilmeden motorcu muhabbetini karalıyorsunuz. İnan bana daha terbiyeli olamazdım.