Aha len adam ülkücü çıktı 
konu siyaset değil fakat merak ettiysen söyleyeyim. sosyalist bir devrimciyim. Toplumun sorunlarını dile getirmek benim ülkücü olduğumu göstermez, aksine devrimci olduğumu gösterir. Neyse bu siyaset konusunu uzatmayalım lütfen.
Chopper aşığı olarak çok merak ettim, ne dedi chopperlar hakkında ? Kaçıncı bölümde söyledi ?
Ülkücüler toplumum sorunlarından uzak insanlar diyorsun haklısın , ne de olsa devrimciler sayesinde atatürk'ün devrimleri korunuyor . Maşallah hele son 12 yıldır devrimciler olmasa halimiz ne olurdu sayelerinde T.C bile kaldırılmadı . Hatta laiklik tavan yaptı
yamaha riding academy de kontra tekniğini göstermiyorlar dediler. Sonra zaten aea durumu açıkladı yamaha kur derslerinin Türkiye'de şimdilik ilk 2 sini veriyor bu yüzden kontra tekniği yok. Honda'da bu tekniği güvenli sürüş 3'de veriyor.merakımdan soruyorum maksat polemik yaratmak değil. örnek verebilir misiniz?
Yanlış anlamayın bende merakımdan soruyorum.Kontra tekniği diye bir teknik var mı?Varsa geçenlerde fuat abi ile devrim abi tartışıyorlardı.Yalan olmasın yanlışım varsa düzeltin ünlü bir japon markasının eğitimlerimiydi yoksa yerli bir akademi miydi hatırlamıyorum.Onların müfredatında yokmuş diye adamları eleştirmişlerdi sanırım birde frende ve debriyajda da iki parmak tekniğinin eğitimlerde kullanılmamasını eleştirdiler.
yamaha riding academy de kontra tekniğini göstermiyorlar dediler. Sonra zaten aea durumu açıkladı yamaha kur derslerinin Türkiye'de şimdilik ilk 2 sini veriyor bu yüzden kontra tekniği yok. Honda'da bu tekniği güvenli sürüş 3'de veriyor.
kontra tekniği yok diyen türktür kesin
arkadaşlar kapalı alan eğitimlerinde hızınız 30 u geçmez. kontra tekniği ise bu hızlardan sonra işe yarar. düşük hızlarda hondada dansöz gibi bel kıvırırsınız, gün sonunda da mezdeke yapmış gibi yorgunluktan ölürsünüz![]()
Choperlarla (cruiserlarla) ilgili dün akşamda bir kaç kelam etti, dediği şu esasen bu tip motosikletlerin gidişini, duruşunu, virajımı, değerlendiremiyeceğimiz için bu güzel bu çikin dememiz lazım ki bu da her cruiserda farklı beğenileri olan insanların farklılaştırdığı motosikletler olduğu için bu güzel bu çirkin diyemeyiz dedi.
Ülkücülük konusunu Barkın için söyledim bu arada kimse üstüne alınmasın, Tamamen tahmin bu arada ülkü ocaklarının kapatılması ve askerlikle ilgili söylediklerinden bu çıkarımı yaptım.
Sadece mizah yapsın izlenilir. Mizahına bayılıyorum onun dışında özellikle internet çok free bir platform olduğu için kimsenin ağızı torba değilki büzesin!!!