Birilerinin birşeylere öncü ve yol gösterici olması güzel ancak barkın i her şeyi bilen adam olarak görmemek lazım. Özellikle motor testlerinde... adamın beğenmediğini biz beğeniyor olabiliriz, bazen hak etmediği şekilde yorumlar yapıyor motorlara. Kurcalanmış mahvolmuş motorları bulup o modele temsilci göstermek doğru değil.
bunun önüne geçmenin tek yolu adamın eline sıfır motor teslim etmek lazım. biz 14km ninja 250sl verdik. motoru alırken "kaç km de bu" diye soruyordu 14 olduğunu görünce şaşırdı. aynı anda yanında yine daha rodajı yeni bitmiş cbr250 2014 kasa vardı. hatta 2 motoru kıyasladılar.
-------------00000000000----------------------
birde şöyle bir gerçek var. bizim motorumuza "tü kaka" dedi biz sevmiyoruz diye gezen bir kitle var.
ekibe 2 yeni üye katıldı biri Ömer Karışman adında genç bir arkdaş biri de İpek Süleymanoğlu adında genç bir hanımefendi. daha dakika bir gol bir "çömezleri sevmedik" diye saldırdı millet...
Seven sever, sevmeyen sevmez ancak eleştirmeye gelince insanlar oturduğu yerden eleştirmeye pek bir meraklı. Bana deseler ki "kendi imkanların ile ekip toplayacaksın, cebinden para harcayarak Türk Motor Severleri bilgilendireceksin hadi başla" dalga mı geçiyorsunuz siz derim. 2 tane inter sitesine verilen banner reklam ile, 2 tanede aksesuarcının desteği ile böyle bir işe girip cebimden neden para harcayayım derim.
kısacası davulun sesi uzaktan güzel geliyor.
ilk zamanlar motor denemeleri için ne çıkarsa bahtıma diyen AEA ekibi şimdi sıfır motorlar ile çekim yaparak daha sağlıklı sunumlar yapmaya çalışıyorlar. birde fark ettiyseniz soz zamanlarda ingilice çekim yaparak bu işi Türkiye dışına da taşımaya çalışıyor.
Şimdi şunu sormak lazım kaç tane televizyon kanalında motor kullanıcılarına yönelik tarafsız reklam program var? AEA yı kiminle kıyaslıyoruz? Madem daha iyisini bilen bu kadar adam var neden onlar kalkıp bir şeyler yapmıyor?
Canimi en cok sikan konu ise soyledigi ya da anlattigi seylerin bilincsiz kullanicilar tarafindan koru korune otorite sayilmasi. Bazi durumlarda gercekdisi bilgiler veriyor, cahil kardeslerimiz de onu baz alarak buralara gelip akillara zarar ahkamlar kesiyolar. Iste o zaman AEAya tapanlara muz firlatmak istiyorum.
merakımdan soruyorum maksat polemik yaratmak değil. örnek verebilir misiniz?