Barkın Bayoğlu; Ben bir kanser hücresiyim-Burada olmak istemezsin...

Barkın abimizin 2 güzel paylaşımı...
Motordayken aklınıza eminim ''burada olmak istemezsin'' gelicek...
[YT]UWgOqomY_z0[/YT]

[YT]d5Nv6WmnJ3M[/YT]

2. videonun altındaki yorumlar beni baya bi güldürdü
kesin bizim bu forumda siyasi konulara cevap verenlerdir onlar

barkın bey elinize dilinize sağlık bence harika olmuş 2 videoda

barkin abinin dun gece ne izledigini biliyorum. 4. dakikadan baslayabilirsiniz.

[yt]BRkyY23mgVc[/yt]

virus videosunu cok begendim.

Rica etsem birisi yukaridaki videolarin linkini buraya yazabilir mi teldeyim youtube programini kaldirdim acmiyo

Dürüst olmak gerekirse sistem karşıtı, antikapitalist bir video'da görmeyi umduğum adamların başında gelmiyordu Barkın abi. Bu devirde gXX ister böyle işler. Kendi mi yazdı bilmiyorum ama, oyunculuk mükemmele yakın olmuş.

Rica etsem birisi yukaridaki videolarin linkini buraya yazabilir mi teldeyim youtube programini kaldirdim acmiyo

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UWgOqomY_z0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d5Nv6WmnJ3M

Dürüst olmak gerekirse sistem karşıtı, antikapitalist bir video'da görmeyi umduğum adamların başında gelmiyordu Barkın abi. Bu devirde gXX ister böyle işler. Kendi mi yazdı bilmiyorum ama, oyunculuk mükemmele yakın olmuş.

Okan bayülgen yazısı sanırım

Okan Bayülgen'de böyle birşey yazmasını bekleyeceğim son insanlardan biri olurdu herhalde...

ben okan bayülgen'den baska tanımıyorum boyle konusmalarda haklı olanı. adamdır okan bayulgen. Barkın abıye de helal olsun. ne kadar bılgılıyız vay o kadar unıversıte bıtırdık de desek, yedıgımız meyvelerın sebzelerın ne bılıyım ketcapların mayonezlerın, içtigimiz kolaların meyve sularının( yav %100 dogal meyve suları var 2 katı fiyatına satılıyor. ulan bız ne ıcıyoruz 2.5liralık Cappy'de ? ısıyıp mı paketlıyorsunuz anasını satayım. ) bunların bizi oldurdugunu, omrumuzden ömür çaldıgını bılmıyoruz. cunku bız cahiliz. cehalet okumamak degil, bilmemektir. okuyan ınsan mükemmel degıldır. insan kendi kendine de bilgi edinebilir. okumak sadece bilgi edinmenin kolay yoludur. bunu bıle kolay yoldan yapıyoruz. ogretmenler anlatsa da ogrensek dıyoruz.. elimize bi kitap alıp okumuyoruz, okusak da, devlet ne dıye calısıyor, devletın gızlı sıfrelerı, işte ne bılıyım haberlerde Tayyip napmıs kımle tartısmıs. ulan sanane bunlardan. adamlar koskoca Türkiye'yi yönetiyor, sen adamın ısıne burnunu sokmaya, onun yaptıklarını elestırmeye kalkıyorsun. hıcbırsey bılmıyorsun, konusuyorsun.. anlatmaya calıstıgım, biz eşek geldik eşek gidicez. hele bu Burger King yok mu? Mc'Donalds. öldürüyorlar insanları baska bırsey degıl. Amerikaya bakın, neden şişmanlık yani obezite bu kadar yaygın? bu yuzden. bızım koy yemeklerımız, koy ekmeklerımız, koy yogurtlarımız peynırlerımız varken, gıdıyoruz ıcınde bınbır turlu, 1.5yıl bozulmayan yogurtları, peynırlerı vb.. yıyoruz. yani yine anlatmaya calısıtıgım, biz eşşek geldiiiik eşşek gidicez.

ben okan bayülgen'den baska tanımıyorum boyle konusmalarda haklı olanı. adamdır okan bayulgen. Barkın abıye de helal olsun. ne kadar bılgılıyız vay o kadar unıversıte bıtırdık de desek, yedıgımız meyvelerın sebzelerın ne bılıyım ketcapların mayonezlerın, içtigimiz kolaların meyve sularının( yav %100 dogal meyve suları var 2 katı fiyatına satılıyor. ulan bız ne ıcıyoruz 2.5liralık Cappy'de ? ısıyıp mı paketlıyorsunuz anasını satayım. ) bunların bizi oldurdugunu, omrumuzden ömür çaldıgını bılmıyoruz. cunku bız cahiliz. cehalet okumamak degil, bilmemektir. okuyan ınsan mükemmel degıldır. insan kendi kendine de bilgi edinebilir. okumak sadece bilgi edinmenin kolay yoludur. bunu bıle kolay yoldan yapıyoruz. ogretmenler anlatsa da ogrensek dıyoruz.. elimize bi kitap alıp okumuyoruz, okusak da, devlet ne dıye calısıyor, devletın gızlı sıfrelerı, işte ne bılıyım haberlerde Tayyip napmıs kımle tartısmıs. ulan sanane bunlardan. adamlar koskoca Türkiye'yi yönetiyor, sen adamın ısıne burnunu sokmaya, onun yaptıklarını elestırmeye kalkıyorsun. hıcbırsey bılmıyorsun, konusuyorsun.. anlatmaya calıstıgım, biz eşek geldik eşek gidicez. hele bu Burger King yok mu? Mc'Donalds. öldürüyorlar insanları baska bırsey degıl. Amerikaya bakın, neden şişmanlık yani obezite bu kadar yaygın? bu yuzden. bızım koy yemeklerımız, koy ekmeklerımız, koy yogurtlarımız peynırlerımız varken, gıdıyoruz ıcınde bınbır turlu, 1.5yıl bozulmayan yogurtları, peynırlerı vb.. yıyoruz. yani yine anlatmaya calısıtıgım, biz eşşek geldiiiik eşşek gidicez.

söylediklerinde haklısın ama ek olarak şunuda ekleyelim...

Bu düşünceler bugün okunup yarın unutulacak yine..!

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ilk video sanirim Domaniç'in projesiydi ve geçen yil forumumuzda yayinlanmisti.
Link bulursam eklerim.
Ikinci video ise Konusma tarzina kadar Okan Bayülgen kokuyor ki bu gayet normal, Barkin'in patronu.
Ve sanirim Bayülgen'in programi için yapilmis bir video.
Uzun zamandir Türk televizyonu seyretmedigimden çok uzak kaldim mevzulara.

fight club tadında başarılı bir video çekmiş barkın reis.
içerik de beklediğimin üzerinde.
tebrik ederim.

Ilk video sanirim Domaniç'in projesiydi ve geçen yil forumumuzda yayinlanmisti.
Link bulursam eklerim.
Ikinci video ise Konusma tarzina kadar Okan Bayülgen kokuyor ki bu gayet normal, Barkin'in patronu.
Ve sanirim Bayülgen'in programi için yapilmis bir video.
Uzun zamandir Türk televizyonu seyretmedigimden çok uzak kaldim mevzulara.

evet şuan aradım buldum geçen sene kasım ayında paylaşılmış.Buda linki:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/109449-burada-olmak-istemezsin.html

Repligini iyi calismamis ama sarkisini iyi soylemis. Derlemesini kendisi mi yapmis tek basina? Fena diil;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barkin abinin dun gece ne izledigini biliyorum. 4. dakikadan baslayabilirsiniz.

[yt]BRkyY23mgVc[/yt]

virus videosunu cok begendim.

Bu ne yahu çok güldüm.Hristiyanlar bu videoyu izleyerek mi ateist oluyomuş?İsa aslında güneş tanrısı RA'ymış.Elinde su testisi olan adamı takip edin demiş , kova çağına girecekmişiz.Musa boğaya tapanları öldürtmüş , boğa çağı bitmiş.Bu kadar saçmalık bi arada görmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar