Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ama adam apaçinin onde gideni. Bu kadar gazciligin sonu ölümdür. Zerre uzulmedim, Allahtan sadece kendine yapmis, masum bir yada birkaç kisiyi daha yaninda goturmemis giderken.
şuan dinlediğim videosunda neler diyor:
izlenmem düştü kanka ağlama ,
youtuberların içinden geçtim elimde katana
ne oldu lan yaprak acıttın mı canısı?
bu da benden sana jilet y...k saldırısı.
arkasından konuşulur.
beyinsizin tekiymiş ve ölmüş.
bunun adı doğal seçilimdir. zekası yüksek olan insan mallık yaparsa öleceğini bilir.
zekası düşük olan mallık yapar ve ölür.
böylece sonraki jenerasyona genlerini aktarma fırsatını daha zeki insanlar bulur. gelecek jenerasyon da daha zeki olur.
bunu açığa vurmak da bizim görevimizdir.
çünkü başka insanlar da bunu görüp bu sekilde davranmanın kendilerini öldüreceklerini anlarlar ve bilinç kazanırlar.
Kaza sırasında bacağı kopmuş ve anlaşılan doğru düzgün bir sağlıkçı kaza anında yanına denk gelmediği için kan kaybından ölmüş. O bacakta tamamen kan akışını durdurmayı akıl etseydi etrafta ki insanlar bu adam ölmezdi tahminimce.
Ölüm başlı başına üzücü bir olay. Herkes hem fikir.
Zabu'nun yazdığı çok önemli ve katıldığım tespitleri var.
Bakın Emrah Serbes'in sebep olduğu kazaya. Kendi sorumsuzluğundan ötürü insanları öldürdü. Buna benzer binlerce yaşanmış cinayet var. Rüzgar Çetin diğer aklıma gelen. Yalnızca kendilerine değil başka insanlara zarar verdiler.
Bu durum anlaşılmalı. Hayat benim,motor benim demeye hakkı yok kimsenin. Trafiği yolları diger insanlarla paylaştığımız sürece bu hakka sahip değiliz.
Bunları söylerken üsluba dikkat edilmesi konusuna sonuna kadar katılıyorum. Ama asıl önemli kısmı ana düşünce gölgelenmesin.