barıştan kısa kısa tekteker videoları!!

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu haraketlerini sadece kendini tehlikeye atabileceğin, trafiğe kapalı alanlarda yapıyor olmanı dilerdim

güzel olmuş..
niye veda onu anlamadım..
askeremi gidyorsun hayırdır..:):silent:

bu haraketlerini sadece kendini tehlikeye atabileceğin, trafiğe kapalı alanlarda yapıyor olmanı dilerdim

dostum ben racing makine kullanmam..dolayısıyla o videodaki ben değil bir arkadaşım..bazı insanlar kendilerini tehlikeye atmayı sever, bazıları daha güvende olmayı..

insanların kendi tercih, fikir ve zevklerini tartışamayız..tabiiki bende isterim onun gidip pistlerde teker yapmasını..zaten doğrusu da bu..

ancak dediğim gibi çekim yapmışlar bende paylaşayım istedim :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum ben racing makine kullanmam..dolayısıyla o videodaki ben değil bir arkadaşım..bazı insanlar kendilerini tehlikeye atmayı sever, bazıları daha güvende olmayı..

insanların kendi tercih, fikir ve zevklerini tartışamayız..tabiiki bende isterim onun gidip pistlerde teker yapmasını..zaten doğrusu da bu..

ancak dediğim gibi çekim yapmışlar bende paylaşayım istedim :cat:

trafikte yapılan bu hareket , başkalarını da tehlikeye atabilir düşüncesiyle öyle yazmıştım. onun dışında tabiki herkesin kendi düşüncesi, dediğin gibi tartışılmaz. zevkli şey tekteker ,keşke bende yapabilsem diye içimden geçtiği de olmuyo değil ama dediğim gibi sadece kendimi tehlikeye atacaksam.

bide niye sen yapıyomussun gibi yazmışım onu çöziym onunla da ilgili bi mesaj atarım :)
----------------------------------------------------------------------------------
tamam seni barış zannetmişim ondan :)

R3N sorun değil..bişey yazmana gerek yok..bu arada dediklerinde haklısın..ama adam yapmış, zaten ne dersek diyelim vazgeçiremeyiz..

aslında otobanda olduklarından, başkalarını o kadarda tehlikeye atmıyorlar sanki..(bu da tesellimiz olsun)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) toplumsal mesaj kaygısı duydum bi an napiym ondan yazdım :)

tek tekeri boyle ayaklari peg lerden kaldirip arkaya atarak yapinca bence hiç esprisi güzelligi kalmiyor. umarim R3N in dedigi gibi kapali yollarda daha düzgününü yapmayi öğrenir arkadaşın hevesi de varsa.

mithrelios, sana şöyle söyliyim, adam 14-15 yaşından beri motor kullanıyor, normal teker de yapıyor merak etme, ama böyle sürmek çok hoşuna gdiyo..

birde bu videodakiler kendi motoru değil..emanet motorla yaptığı için çok uç noktalarda gitmiyo..kendi motoru ile kuyruğa kadar kaldırıp, yolu bitirdiğini biliyorum..1km gidebiliyo tekerle..

tabi keşke pistlerde yapsa hatta ttarif e rakip olsa..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar