bardak ve şişe tutacağı fikri

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
xmax motosikletim için 60 TL ye aldığım bisikletler için satılan şişe tutacağını siyah cırt kelepçe ile gidon aynasına monteledim.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Sol kütüğe almanızı öneririm. Yolda giderken sol elinizi daha rahat kullanırsınız. Sağ tarafta acil durum durdurma tuşuna yakın tutmuş olacaksınız. Sert çukur-kasis geçişinde kendiliğinden stop ettirebilirsiniz bile.

Kendi motorumda sol tarafta, diz hizama göre denk gelen koruma demirine kablo bağı ile sabitlemiştim, Türkiye turum esnasında fazlaca kullanabildim, tavsiyem bu olacaktır. Güle güle kullanın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben arabalarda bile bardak tutucu olmasına alışamadım, motorda hiç olmaz, tehlikeli. su içek için de sürüs sırasında içmeyin, kenara çekin hem 5dk mola vermiş olursunuz, gözünüzü yoldan ayırtacak şeyelr yapmayın.
Hem yolsa su içmek için sol eli gidondan bırakmak, kaskın çenesini açmak vb. gerekiyor, sürüs sırasında hepsi tehlikeli.

Motosikleti
cbf 150
kapalı kaskı olanlar içinde eğimli pipet yaparsan demede yanında yat.

Bende arazi motoruda var onun içinde titreşimi sönümleten yaparsan çay yap iç

Tabakhaneye mal yetiştirmek isteyenler için harika bir buluş, sanırsın ki TOUR DE FRANCE de yarışan bisikletçi, ulan oğlum bi durda şöööööle kana kana iç üstüne başına dökmeden, fesuphanallah ne bu yaaaaaaa sank saatlerce ikiteker üzerinde!!!!!!!!!!

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Ilk kazadan sonra elektronikleri kısa devre yapmanın lezzeti :)

Bi ara çok fazla kurye çay içe içe gidiyodu aklıma o geldi

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bu olayın kralı dolmuşçular. Çay içer, kurtlar vadisi izler, para üst döner, telefonla konuşur ve boş bulduğu vakitlerde arabayı kullanırlar. :D
Dolmuşçuların bu işlem kapasitesini ülkeye daha yararlı birşey üretmek için kullansaydık dünya lideriydik.

Bergama tulumu Bergamadan,Kars kaşarı Karstan, Edirne kaşarı Edirneden, Hoşmerim.Balıkesirden, Leblebiyi Çorumdan,Pastırmayı Kayseriden,Zeytiyağını Ayvalıktan,Künefeyi Hataydan,Elmayı Amasyadan vs.vs vs coğrafi işaretlidir, bu gıda maddelerinin imalat ve satış,pazarlaması alameti farikası (tescillidir) umuma duyurlur, menşei şehadetnamesi her hakkı mahfuzdur.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bergama tulumu Bergamadan,Kars kaşarı Karstan, Edirne kaşarı Edirneden, Hoşmerim.Balıkesirden, Leblebiyi Çorumdan,Pastırmayı Kayseriden,Zeytiyağını Ayvalıktan,Künefeyi Hataydan,Elmayı Amasyadan vs.vs vs coğrafi işaretlidir, bu gıda maddelerinin imalat ve satış,pazarlaması alameti farikası (tescillidir) umuma duyurlur, menşei şehadetnamesi her hakkı mahfuzdur.

Kırklareli ilinin Lüleburgaz işlçesindeki Ahmetbey köftesi de coğrafi işaretli ürünlerden.
https://ci.turkpatent.gov.tr/cografi-isaretler/detay/11628

Kaynak yaparken sıçrayan kıvılcımların çoraptaki açtığı delikler için fikir teatisi yaparken geldiğimiz ''ÜRÜN ANALİZİ'' coğrafi işaret alarak ün yapan gıda maddelerine kadar geldi ya valla helal olsun, ''NESCAFE'' diye hayatımıza giren her kahve markasının ''NESCAFESİ'' bulunan içeceğin aynı denizcilikte kullanılan ''ZODYAK'' şişme botlarının hangi ülke ürünü olursa bahsi geçtiğinde bu tabirle bahsedilmesi gibi , ''ZODİAC'' şişme botları bir Fransız markası olup hiçbir firmaya ''imalat izni '' verilmemiştir, belki fason üretim yapılabilmesi için belki diğer ''ŞİŞME BOT'' üreticilerine sipariş veriliyor olabilir, aynı Otomobil lastiklerinin birçok ülkede üretildiği gibi, herkese selam saygı ve hürmetlerimle,

Motosikleti
D400
izmirde goldwing i olan bi eleman küllük bile koymuştu. herif kırmızı ışıkta sigarasını yaktı sonra küllüğe koyup devam etti :D

izmirde goldwing i olan bi eleman küllük bile koymuştu. herif kırmızı ışıkta sigarasını yaktı sonra küllüğe koyup devam etti :D
Ehlikeyf bir milletiz vesselam da bu ehlikeyflik falan değil düpedüz görgüsüzlükle alakalı vede Motorculuğun ruhuna aykırı bir saygısızlık bir davranış olarakda değerlendirebilir

Motosikleti
D400
Ehlikeyf bir milletiz vesselam da bu ehlikeyflik falan değil düpedüz görgüsüzlükle alakalı vede Motorculuğun ruhuna aykırı bir saygısızlık bir davranış olarakda değerlendirebilir

kliması, ısıtması, tvsi olan bi araçta küllük garip gelmedi bana.
zaten bardaklık falan da vardı orada da bişiler içiyordu :D

kliması, ısıtması, tvsi olan bi araçta küllük garip gelmedi bana.
zaten bardaklık falan da vardı orada da bişiler içiyordu :D
Ne zaman hareket edip yola çıkacak bu alet? haaaaaaa yoksa USA arabalardan inmeden film seyredilen açıkhava sinemaları var belki onun içindir beyaaaaaaaa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar