Barbaros Caddesi'ndeki Tek Tekerci

linki açmayın, hayvan gibi reklam içeriyor.

yollarda tek teker yapanlar yüzünden millet motorculara kötü gözle bakıyor. bunları tespit edip cezalandırmak şart.

Motosikleti
Ns200
Bu kadar haber olduysa bunları bulur cezayı yapıştırırlar

Şu devlette aklı çalışan bir görevli Youtube'a girip abuk subuk bir sürrü kuralı ihlal eden oğlan çocuklarına ceza yazsa. Doların artışı engellenir ak...

bomboş cadde, kendi hallerinde eğleniyo gençler.
barboros' da akşam ezanından sabah ezanına kadar teker yapıyor millet. boş buldukça ben de yaparım orada hep. biraz da 299cuları haber yapsınlar, hep tek teker üzerinden dönüyor bu apaçilik işleri :) gazete yapacak haber bulamamış..

Son düzenleme:
bomboş cadde, kendi hallerinde eğleniyo gençler.
barboros' da akşam ezanından sabah ezanına kadar teker yapıyor millet. boş buldukça ben de yaparım orada hep. 299 gazcılarını da haber yapsınlar, hep tek teker üzerinden dönüyor bu apaçilik işleri :) gazete yapacak haber bulamamış belli ki

Çok biliyosun hemen gormus orda barbaros ve teker kelimesini aha benimi çektiler diye atlamıs .. İstanbulu cok boş bıraktım bekle donecem :flower:

Şu devlette aklı çalışan bir görevli Youtube'a girip abuk subuk bir sürrü kuralı ihlal eden oğlan çocuklarına ceza yazsa. Doların artışı engellenir ak...

örnek olarak bu haberi izleyebilirsiniz plakası olmayan araç bulunuyor bu şekilde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aa ben :D olm boş yolda bırakın tekerini yapsın çocuklar. yapamayanlar da kıskanmasın :D

şaka bi yana şehir içinde ve kalabalık trafikte yapmayın böyle şeyler gerçekten büyük sıkıntı olabilir.

*******er uBlock Origin falan yükleyin tarayıcıya bu devirde hala reklam mı izliyosunuz

bi ara ******* browser denedim, çok ağır çalışıyordu. sildim gitti.

masaüstünde ******* var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

bu mesajlar neden yıldız oldu laan!

deneme: *******

Motorlar r25,ns200 tekerde yapacağı sürat zaten 30-40 km falan.Ömür boyu ceza falan ağır olmamış mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha 20 dakika önce şirketten eve gidiyordum arabayla, bi cbf150ci çene açılır kask var sadece ekipman olarak. Paketçi diyeceğim ama topcase yok, adam öyle bi geliyor ki arabanın üstüne çıkacak nerdeyse , yol verdim fiktir oldu gitti. Ama 100mt ilerde bi arabayla burun buruna geldi arabacı herif buna kaskını yedirecek belli, neyse araya girdim motorcuyada haksızsın insan gibi sürmüyorsun vs dedim ortalık yumuşadı herkes yoluna gitti.
O motorcuyu görünce vallahi hak verdim motorcu düşmanlarına.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu tek tekercilere motosiklete ilk başladığımda "önce güvenlik hede hödö" diye ben de çok ayar oluyordum. Allah biliyor ya hiç denemedim yapmayı, muhtemelen yapmaya kalksam da beceremem, motorun lastiğine, jantına, arka maşasına, zincirine, dişlilerine kıyamam belki de. Geçen gün yola su döken esnafla kavga ettim "Ne suluyorsun ulan dümbük" diye, adam efendiymiş de uzatmadı konuyu ama şunu farkettim; esas rahatsız olduğum ıslak, kaygan zeminde fukara sümüğü gibi yere yapışmak değil de motorun çamurlanmaması. Velhasıl, gençler teker yapıp kendi canınızı, başkasının canını tehlikeye atıyorsunuz doğrudur ama belki bilmem kaç sene kredi çekip aldığınız motorun da canına okuyorsunuz, benden söylemesi..Ha hiçbir canlının hayatını, bir makineye değişmem o ayrı, kediyi ezmemek için börekçiye motorla girmiş adamım..

tünelde motor bağırtan, tünel çıkışı yol ortasında bekleyen tipler de burda mı?

motosiklet sürücülerinin yüzde 87 si ağar apaçidir ama amerikayı bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar