barbar olarak gösterilen motorcular

dün akşam izlediğim dizideki bir sahneyi sizinle paylaşmak istiyorum.resmen motorcular eski turk flimlerindeki barbarlara benzetilmiş.Hani hatırlarsınız barbarlar hanlara yemek yemeğe gelir ama etrafa sataşırlar zarar verirler aynen öyle gösterilmişti.afedersiniz ama bır annenın cocukları yanındayken kalcasına ellemesı dahada cıldırtıcı.Ben şikayetçiyim .motorcu kardeşligimizi insanlıga boyle kotuleyemezler:pr:

sahte prenses'ten bahsediyosun herhalde. ewt elleme olayı yanlış ama orada sadece anne memnuniyetsizdi benim anladığım kadarıyla. o sahne dışında diğer aile bireylerine çok sempatik geldi aslında. Tankut muydu neydi ismi?

he ya o cocuga cok gıcık oldum he motorcuları resmen kirletio karı gibide saçları war..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen haftaki bölümü bence daha çirkindi. Bir sürü motorlu, yolda kalmış bir kadını, çember altına alıp, laf atmışlardı...(Yalnış anlaşılmasın, diziyi takip ettiğim falan yok :p :) )

evet bende izledim bazı davranışlar çok çirkindi:farao:
pervişş:p

yaww aklıma cüneyt arkın dizilerini ghetirmeyin yeşilçamdaki dublör abilerimiz binerlerdi mobilet tarzı motorlara cüneyt abimizin etrafında ellerinde zincirlerle turlarlardı :))

bu arada motosiklet sürmesini dünki dizideki kardeş elektirikli bi cihazla öğretiyor adını unuttum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar