banlananlar için bölüm açılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi forumda gördüm ceza tahtası orada banlıların cezalrı adalrıı filan yazıyodu neden banlandıkları filan vardı ...bizdede kodes bölümü olsun banlananların adı yazılsın oraya banlananlar sadece o bölüme girebilsin o bölümde konu açabilsin cezaları bitene kadar bizde ziyarete gidelim bence hoş bi espri olur .. gerçi modların bağzıları forum kurallarını okumamış galiba :mrgreen: böle esprileri yapmak bi yana açtığım konuyu kilitlediler mt tükkan konu açtı sucuk yediklerini asnlattı hit oldu ben fıztık sarma açtım kilitlendi...konu dışı motor harici şeyler açmak paylaşmak geyik muhabbeti yapmak için değilkmi yani...neyse konuyu sapıtmayalım kodes bölümü açılsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi forumda gördüm ceza tahtası orada banlıların cezalrı adalrıı filan yazıyodu neden banlandıkları filan vardı ...bizdede kodes bölümü olsun banlananların adı yazılsın oraya banlananlar sadece o bölüme girebilsin o bölümde konu açabilsin cezaları bitene kadar bizde ziyarete gidelim bence hoş bi espri olur .. gerçi modların bağzıları forum kurallarını okumamış galiba :mrgreen: böle esprileri yapmak bi yana açtığım konuyu kilitlediler mt tükkan konu açtı sucuk yediklerini asnlattı hit oldu ben fıztık sarma açtım kilitlendi...konu dışı motor harici şeyler açmak paylaşmak geyik muhabbeti yapmak için değilkmi yani...neyse konuyu sapıtmayalım kodes bölümü açılsın

:) mantıklı aslında :) ağır cezalar harici için uygulanabilir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
mustiyi kodese atalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 PM ----------

eftelyada baş konuğu olur kodesin

Oğlum müebbet yiycen la..
icon_ohmygod.gif

Msn neyinize yetmiyor toplaşın orda çekiştirin onu bunu işte..
s17ms6.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Msn neyinize yetmiyor toplaşın orda çekiştirin onu bunu işte..
s17ms6.gif

burda çekiştirecez işte bura bizim mekan msn neymiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 PM ----------

ne hayal gücüğ var ama mod olacak adamımda harcanıyom kıymetim bilinmiyo :mrgreen:

5dqpmr.jpg

Super Moderator
Forum kurallarını eksiksiz okuyanlardan mantık üstü fikirler geliyor...
Biraz daha mantıklılarında görüşmek üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar