zaten bu işler için cep telefonu zorunluluğu kalksa emin ol bende cep telefonu kullanmıcam ama maalesef başka hiç formulü yok şu şekilde olabilir ben telefon kullanmam illada giricem o internet bankacılığına diyosan varsa eşinin anne veya babanın telefonunu sisteme kayıt yaptırıp şifrenin o telefona gelmesini sağlayabilirsiniz
Hangi Banka kullanıyor bilmiyorum arkadaş ama cep telefonu internet bankacılığı için şart değildir. BDDK tebliği tek kullanımlık şifre diyor. Bunun illa mobil onay kodu olması gerekmez. Cep anahtar, i-anahtar vb.. kullanarakta internet bankacılığı kullanabilir, daha da güvenlidir
Birde özelden yazsana hocam hangi bankadasın, bende bankacıyım alternatif kanallar arge deyimBelki mensup çıkarız
[/QUOTE. i anahtar dediğin olay her bankada yok keşke olsa bankaciyim demişim 5 bankanın internet bankaciligini kullanıyorum sadece bir tanesinde i anahtar var ee kalan 4 tane yani gene telefona mecbursun cepten yazıyorum hata varsa afola
Biz hiç odemedik daha sözde çıktı ama kesinleşmiş bişey yok dahason zamanlarda kredi çekenlerin dosya masrafını alabileceği yönünde haber çıktı..sanırım bi tüketici hakem heyeti bu yöne karar vermiş..bildiğim kadarıyla da bağlayıcılığı yok...siz hiç ödediniz mi? başvuralım mı...?
Hakem heyeti kabul etmeyebilir banka ucretlide olsa vermek zorunda dediğim gibi ücret isteyebilirler bastir biraz alırsın zor bi işlem değil sonuçtakolay gelsin , bankadan kredi çektik , kredi ödeme planı istiyorum vermiyorlar , web şubesinden aldığım döküman ile dosya masrafının iadesini isteyebilirmiyim
kredi kartlarından ve normal hesaplardan kesilen paranın bir çaresi yokmudur. Misal gelmiş yıllarda da hesap işletim ücreti vardı, sonra kaldırıldı dendi ama bir baktıkki "üyelik ücreti" adı altında kesilmeye devam ediyor. Neyin üyesiyiz belli değil. Nasıl çözüm bulunacak buna. Yine kaldırılacak deniyor, çözüm olurmu?
Bu olayd kredi sözleşmesinin 12 punto olmaması nedeni ile iade kararı çıktı. Yani demem odur ki, sözleşme kanuna uygunsa geri alma şansınız yoktur. Tüketici kanunu öncesi sözleşmelerde standart yoktu, bu dönem sonrası standartlaşma olmuştur. Bankalar sözleşmesiz sizden para tahsil edemezler, para tahsil edebilme haklarını sözleşmeden alırlar. Sözleşme kanuna uygun ve sözleşme dosyasınıu banka muhafaza etti ise, dosya masrafını geri alamazsınız.son zamanlarda kredi çekenlerin dosya masrafını alabileceği yönünde haber çıktı..sanırım bi tüketici hakem heyeti bu yöne karar vermiş..bildiğim kadarıyla da bağlayıcılığı yok...siz hiç ödediniz mi? başvuralım mı...?
kolay gelsin , bankadan kredi çektik , kredi ödeme planı istiyorum vermiyorlar , web şubesinden aldığım döküman ile dosya masrafının iadesini isteyebilirmiyim
krediyi öderken nasıl şartlarda ödediğini bilemiyoruz tabiki ama herşey normal ise muhtemelen alırsın gibime geliyorşu anda 3800 tl kredi borcum var nisanda bitiricem Allahın izniyle aylık maasım 1050 tl borcu 24 aylık vadesinden önce bitirirsem yani 14-15 ay gibi süre ooluyor yeni kredi için avantaj olur mu ayrıca kredi puanım icinde baska 1200 tl limitli k kartım var aktif kullanıyorum her ay 200 tl ödemesini yaparım düzenli olarak. 7000 tl ihtiyac kredisi verirler mi 1050 tl maasa ? maas aldıgım bankadan ?
yapı kredıden maas musterısıyım.1 ay once hesap ısletım ucretı adı altında 92 tl para kesılmıs hesabımdan.nasıl dalga bu beya...
hocam daha oncede basvurdum fakat baglı bulundugum sırket ıstanbul merkezlı.garantı bankasından eft yapıyorlar maasımızı.ykredıdekı arkadaslarda bunu one suruyolar .ne yapmalıyım