Banka kredisi yardım

Arkadaşlar merhaba bu hafta p.tesi 5000 6000 TL arası kredi çekeceğim.Sizce en uygun hangi banka? Vade olarak da 18 ya da 24 düşünüyorum aylık ödeme miktarım 300,max 400 buna göre 5000-6000 çekersem en uygun banka hangisi olur ben kendim hesapladım iş bankası 0.49 faizle veriyor denizbank var bide onu şu an tam hatırlamıyorum.aramızda bankacı arkadaşlar veya en son kredi çeken arkadaşlar varsa bilgi vermelerini rica ederim

Teşekkürler ARTUN KARAYILMAZ/ŞİŞLİ/İSTANBUL/

denizbanktan 5000 çektim daha 15 gün önce. 5350 toplam geri ödeme. 4970 para aldım 12 ay.

nereden alırsanız alın faiz oranına aldanmayın...0.80 ile alınan bir kredi 1.20 ile alınan bir krediden daha pahalı olabiliyor..şimdiye kadar 15-20 kredi kullandığım için alıştım artık..:pr:

mesela adam faizsiz diyor ama diğer masraflarla size 10000 için 9300 teslim ediyor...diğeri masrafsız diyor net 10000 olarak veriyor ama geri ödemede 10850 ödüyorsunuz...:pr:
en iyisi tüm bankalara aynı meblağ ve aynı vade için aynı soruları sormak.... elime ne geçecek toplamda ne ödeyeceğim....:silent:

adam reklam yapıyor...misal 5000 tl için isterseniz 1.20 ile isterseniz 0.60 isterseniz faizsiz diyor..kerizmiyiz biz faizsiz varken neden faiz ödeyelim demeyin...çünkü hiçbir banka öpmeyeceği adamın önüne para koymuyor....:cat:

dediğim gibi üşenmeyin gezin şubeleri..aynı soruları sorun hesabınızı yapın ona göre kullanın..hayırlı olsun....:cat::rendeer:

masraf ve sigorta kesintilerini dikkate alın, bir de hesap işletim masraflarını da dikkate alın, İş bankasında direkt kredi ödemesi yaparsınız, ya da hesabından otomatik kredi ödemesi yaparsan hesap işletim masrafı alınmaz. Diğer bankalarda bu olay yok, onlar kredi artı hesap masrafı da kesiyorlar. Bu kısmı da dikkate alın 4x4 lük kampanyası da var bir bakın isterseniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nereden alırsanız alın faiz oranına aldanmayın...0.80 ile alınan bir kredi 1.20 ile alınan bir krediden daha pahalı olabiliyor..şimdiye kadar 15-20 kredi kullandığım için alıştım artık..:pr:

mesela adam faizsiz diyor ama diğer masraflarla size 10000 için 9300 teslim ediyor...diğeri masrafsız diyor net 10000 olarak veriyor ama geri ödemede 10850 ödüyorsunuz...:pr:
en iyisi tüm bankalara aynı meblağ ve aynı vade için aynı soruları sormak.... elime ne geçecek toplamda ne ödeyeceğim....:silent:

adam reklam yapıyor...misal 5000 tl için isterseniz 1.20 ile isterseniz 0.60 isterseniz faizsiz diyor..kerizmiyiz biz faizsiz varken neden faiz ödeyelim demeyin...çünkü hiçbir banka öpmeyeceği adamın önüne para koymuyor....:cat:

dediğim gibi üşenmeyin gezin şubeleri..aynı soruları sorun hesabınızı yapın ona göre kullanın..hayırlı olsun....:cat::rendeer:

En çok dikkat edeceğiniz dosya masrafı vs. olsun. Mesela kredi kartından taksitli nakit çekmek çook yüksek faiz ödemek gibi görünmesine rağmen geçen sene kredi karından 2000 TL para çektim ve dosya masrafı hayat sigortası vs. çok ucuz olduğu iddia edilen kredilerle maliyeti aynı olmuştu. Tabi kısa vadeli olması da bir etkendi.

Size tavsiyem mumkun oldugunca kredi kullanmamak olacaktır.

Kredi ile alacagınızı dusundugunuz seyi para biriktirerek almayı denemelisiniz.

Alacagınız 5000 TL lik kredi geri odemesi 323 TL x 18 ay = 5829 TL + dosya masrafı sigorta artık ne dayarlarsa kabul edecegız. toplamda 6.200 TL gibi bir rakam cıkıyor. ( denizbak dan azonce baktım )

Arkadas 300-400 odeyebılırım demıs. Ortalama 350 dersen yıl sonunda toplamda 4.200 TL biriktirmiş olması lazım 1 yıl sonra satın almak daha mantıklı.

Eğer her ay 350 TL odeyebiliyorsak bi şekilde bu parayı elinizde tutup dişinizi sıkmanızı tavsiye ederim.

Daha once defalarca kredi kullanmış birisi olarak şimdiki kafam olsa bu sekilde yapardım dıyorum.

Artık gerisi size kalmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar