Banka kredisi ile motor almış arkadaşlar...

Selam,
Bu siteye yeni üye oldum ve açıkcası forumlar çok da hoşuma gitti. Hem bilgilendirici, hem de çok keyifli.

Ben kendime 12000- 14000 YTL arasında bir motor almayı düşünüyorum. Açıkcası bunun hepsini de peşin vermek istemiyorum. Daha önce banka kredisi ile motor almış arkadaşların, banka kredisi konusunda görüşmemi tavsiye edeceği bir banka varsa, bilgi verirse sevinirim.

Herkese kazasız sürüşler dilerim...

Bankalar

Bende ilk başta yarısını banka kredisi ile halledecektim, duyduguma göre Kocbank ve A bank ın motorsiklete özel faiz oranları varmış. Ötv kazıgını yememek için güç bela peşin aldım

Koç bankta motosiklet kredi kampanyası var tanınmış marka alıcaksan kaskoda uygun fiat veriyorlar ben koç banktan kredi kullanarak aldım tavsiye ederim 1 günde çıktı kredim

ilk önce hoşgeldin ussr,arkadaşlarında dediği gibi koçbank motosiklet için uygun faizle kredi veriyor vede çok kolay.

kredix.net sitesine bakarsan hangi bankalar ve oranlarını orada gösteriyor. bankpoziitif diye bi banka varmış kefil felanda istemiyor görünüyor. bende düşündüm banka kredisi kullanmayı ama eger varsa kredi kartın kk ile almakta aynı paraya mal oluyo sanırım. kk ile 12 ay vade alırsan %20 fark alıyolar. bankadan kredi çekersen oran daha az ama vergisiydi puluydu evragıydı kafiliydi rehini idi derken aynı paraya geliyordur.

bilindik marka derken mesela bir keeway için kredi alınabilirmi ve kasko yaptırılabilir mi?

bende banka kredisiyle aldim..ama tuketici kredisi aldim akbank tan...telefonla basvuru yaptim..bir iki belge goturdum..cok kolay bi is diil ama telefonla basvuru en azindan alip alamiyacaginizi kesinlestiriyo.
Motor kredisi yerine tuketici kredisi tercih ettim..cunku kaska vs. vs. gibi seylerle ugrasmak istemedim bankayla..kendim ozel yaptiricam kaskoyu.

Motosiklet kredisi varken,kredi kartına gerek yok.Adamlar 48 aya 1,15 faiz oranı istiyorlar.Gayet makul.

Arkadaşım eğer bankaya kendin gider kredi talebinde bulunursan faizi sana bahalıya gelir.. Ama motoru "0" alacaksan bayiye gidip onlar senin işini her türlü hallederler.. Ve faiz oranı çok düşük.. hatta kısa vadede hiç diyebilirim..
Bende motor alacağım ve senin gibi peşin almayacağım.. AMA ötv felaket vurdu...

Teşekkürler

Gerçekten ilginize çok teşekkür ederim. Forum mantığının en iyi oturduğu site bu olsa gerek. Bu forumlarda, tahminlerime göre hepimizin ortak hevesi, hatta aşkı motosiklet.
Forum sitelerini incelemek, bence şu anda bilgiyi ve görgüyü arttırabilecek en güzel ve kolay yol. Bu forumlarda da aşkımızı, onu elde etmenin yollarını, nasıl birşeye aşık olduğumuzu, bu aşkın bize verebilecekleri vs. gibi bilgilere ulaşabilmek gerçekten çok hoş.
Kredi başvurularımı yaptım. Şu anda yanıt bekliyorum. Yardımlarınız için tekrar çok teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar