Banka Kredi Sorunu

Merhaba, 5000TL krediye ihtiacım var ama 1 yıldır maas müşterisi oldugum banka bile bodro gösterdigime rağmen kredi vermiyor kredi notum 0mış yani hic oluşmamış cünkü daha önce kredi kart kredi kullanmadım. banka kredi kart bile vermiyor hangi banka verir sizce ? 5000TL yi nereden temin edebilirim.

Selam,a alıntıdır, link vermek serbest mi bilmediğimden yazmıyorum. Google de bulabilirsiniz.

Kredi notu sıfırsa ne yapmalı?
Kredi notunuz sıfırsa ve kredi çekmek istiyorsanız öncelikle kredi notunuzun oluşmasını sağlamak için düşük limitli bir kredi kartı edinebilirsiniz. Düşük limitli kredi kartınızla harcama yaparak ve her ay borcunuzu tamamen ödeyerek kredi notu oluşmaya başlar. Borçlarınızı aksatmadan ödemeniz ve kredi limitinizin yarısından daha azını kullanmanız halinde yüksek bir kredi notu elde edebilirsiniz. Kredi notunuz sıfırken düşük limitli kredi kartını maaş bankanızdan talep edebilirsiniz.

Kredi notu oluşturmak için kullanabileceğiniz bir diğer yöntem mevduat hesabı. Herhangi bir bankadan mevduat hesabı açtırarak tüm harcamalarınızı bu hesaptaki paradan yapın. Bu hesaba düzenli para giriş çıkışı sağlayarak kredi notunuzun oluşmasını sağlayabilirsiniz.

bi türlü çekemedin şu krediyi be ahmadım.

yarin git bi banka müdürü ile görüş. derdini anlat. elbet yardımcı olurlar.

5000 öyle çok yüksek bir meblağ da değil ki bankalar böylesine çekinsin.Ama sistem tabi onların birebir ilgilenmesi gerek böyle durumlarda

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Enpara'ya bak bedava bulmuş gibi kredi dağıtıyor. 5000 TL çıkar mı bilmem ama 1000 TL çek o paraya dokunma, 1 ay sonra krediyi kapat. Ardından 1250 TL çek, o paraya dokunma, 1 ay sonra borcu öde, krediyi kapat. Böyle birkaç işlemden sonra kredibiliten artar, daha yüksek limitler riskin oranında açılır diye tahmin ediyorum.

Düzenli bir gelirin varsa 5000 kredi hiç bişey değil maaşın hangi bankaya yatıyorsa o bankayla görüş lakin işe yeni başladıysan o konudada çekimser kalıyorlar 3-4 ay çalış öyle gel diyorlar

Düzenli bir gelirin varsa 5000 kredi hiç bişey değil maaşın hangi bankaya yatıyorsa o bankayla görüş lakin işe yeni başladıysan o konudada çekimser kalıyorlar 3-4 ay çalış öyle gel diyorlar

1 yıldır çalışıyorum ayni firmada ve finansbankin 1 yildir maas musterisiyim ama kredi notun hic olusmamis diyorlar kredi kartida vermiyorlarki nasil olusacak bu puan

Kardeşim git kredi kartı al 300-400 tl limitli bir iki ay boyunca düzenli öde aksatmadan. hemen ardından veya kredi kartının birinci ödemesinden sonra 1000 tl lik kredi çek bir iki aydada onu kapat. Bu dediklerimi yap 15.000 tl ye kadar ön onaylı kredin bankada hazır seni bekliyor olucak.

Kardeşim git kredi kartı al 300-400 tl limitli bir iki ay boyunca düzenli öde aksatmadan. hemen ardından veya kredi kartının birinci ödemesinden sonra 1000 tl lik kredi çek bir iki aydada onu kapat. Bu dediklerimi yap 15.000 tl ye kadar ön onaylı kredin bankada hazır seni bekliyor olucak.

kredi kartida vermiyorlar ki 😁 kredi notun hic olusmamis diyorlar.

kredi notunun olusmasi icin once kredi karti verip kullandirmali ahmak banka dimi? bunu onlara soylesenize. yumurta mi bu da kendi kendine olusacak?

kredi kartida vermiyorlar ki kredi notun hic olusmamis diyorlar.

dönüp adamlara kredi notu oluşturan nasıl oluşturuyo diye sormadınmı? maaş müşterisisin düşük limitli k.kartı vermemelerinin imkanı yok. Ya bankayla iletişim kurmayı bilmiyorsun yada burda insanların vaktini alarak trollüyorsun.

gitmenede gerek yok otur ara bankaların müşteri hizmetlerini sırayla hangi banka kredi verir çözersin telefondan belli eder ki vermeleri lazım 2 bankadan kredi kartım var farklı bankalar arıyor hala zorla veriyorlar kartı krediyi

Hey güzel yurdum yaaa.Bizi hergün arıyorlar 20 bin tanımlı 25 bin tanımlı onay veriyorsanız hesabınıza yatıracağız diye.İhtiyacı olupta isteyene de vermiyorlar.Yok yani tamam 25 bini onaylıyorum yatır hesaba deyip bir çılgınlık yapayım motoruda satayım CBR650F alayım diyorum.Yine alamıyorum.Eeee ne anladık bu işten.

kefil bulursan her banka verir. Aynı durum benimde başıma geldi. Hesabımda yüklü miktarlar gidip geldiği halde kredi kartı kullanmadığım için kredi vermemişlerdi.

Hangi banka!kart çıkmıyor v.s. ! konuların gözüme çok takıldı. Bu gonderide yazdığımı uygularsan çare bulacaksın..

Kredi notun oluşmadigindan dolayı çıkmıyor ya kart, maaş müşterisi olduğunu söylediğin bankanın uygulaması maaş müşterisi olduğunu görmüyor ya da maaşın yatması gerektiği gibi değil de, çalıştığın şirket hesabına havale gibi para aktardığı için çıkmıyor..Dediğim gibi bankanda da sorun olabilir..

Yapacağın şey, bordronu yanına alarak (kesin çıkması için) başka bankaya başvurarak müşteri temsilcisine kredi puanın olmadığını da baştan söylemek. (Ekstra işlem gerektirebilir çunku).Ve süreci takip edip müşteri temsilcisinin onayını alman öncelikle.Sifir başvuruda yarım saate kalmaz kartın hazır olacaktır. Bahsettiğim kart içindi.Kart çıktıktan ve kullanmaya başladıktan bir ay sonra, -yazdıkların doğrultusunda söylüyorum tabii- kredi kullanabilirsin ve puan sıkıntısı yaşamazsın, başka şeyler devreye girer en kötü kefilli olarak belirttiğin rakamdan daha yüksek kredi de kullanabilirsin.Sanirim açıklayıcı olmuştur.
Google'a banka yazdığında adı çıkan büyük bankalara başvurabilirsin:)
Bir de, o tutar için müdüre falan gitmene gerek yok..

Son düzenleme:
tanıdık banka müdürü varsa onunla konuş. her şubenin belli bir miktar insiyatif kullanma hakkı var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar