banditte şarj kesikliği

merhaba arkadaşlar mart ayından beri yatan banditimin aküsü zayıf olduğu için bir haftadır üçüncü kez şarj ettirerek motosikletimi kullanmaya çalışıyorum ama bu gün kesinlikle teşhisimi koydum diyebilirim tek marşta çalıştırıp40 kmyol yaptım önce abs lambası yanmaya başladı sonra bir tünelden geçerken farımında zayıfladığını anladım daha sonra km sayacındaki digital göstergeler söndü 10 km sonra da stop etti. anladım ki motorum akünün boşalan bölümünü şarj etmesi gerekirken bu işlemi yapamıyor. 6000 km.deki 2006 modelbirmotorun şarjı nasıl bir arızadan dolayı kesilir başına gelen var mı? 2 saat bekledikten sonra akü biraz dinlendi ve far ampulünün soketi sökerek sarfiyatı azaltıp yolumu tamamladım ama bir de bana sorun bu arada kamyonet bile aradım. ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar yine merhaba banditimi bugün suzuki servise götürdüm. beni yolda perişan edip pazar günümü mahveden arızalı aküymüş meğer. şarj edip tamam diyerek son kontrolü yapılmadan bana verilen akünün seperatörleri arasındaki bir kopukluk yüzünden yeniden şarj olamaması nedeniyle yollarda perişan olmuşuz. Sizin de başınıza gelmemesi dileğiyle iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar