Bandırma Erdek turhanlı ve köyleri resimler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu ufak gezimi sizlerle paylasmak istedim.
18-19-20 Ağustos 2005..Artçım ve ben bandırma-erdek-turanlı ve köylerini gezdik. Hem denize girdik hemde köy yollarında yeşilliklerin arasında keyifli bi yolculuk yaptık

Buyrun resimler...

En genc motorcuyu buldum. :D Insanlarin arasindan nasil geciyordu gormeliydiniz

Bandirma ve civarinda gordugum tek kaskli cift.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ellerinizesağlık resimler çok güzel gezdiğiniz yerler çok güzel yaşadıkça gezmek lazım imkanlar dahilinde tebrikler :rendeer:

Hocam sende seyyahlıga başladın Allah yardımcın olsun. ama sen resim olayını çözmüşsün, gün batımı olayı çok güzel. Artık işleri halledince bi kuş cenneti yaparız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Keske bu resimleri ben cekseydim oduncu nerdeee bizde o yetenek :cherry: :cherry:

Artcim cekti hepsini :)

Ozaman Artcının ellerine sağlık güzel resimler bayıldım :) Yolda Saga dogru kıvrılan bir virajin oldugu resim 29 ve 30 uncu resimler O virajda hosuma gitti Tiger ile o tarz virajlardan gecmek çok zevk veriyor bana

çok keyifli olduğuna eminim.çünkü 1 ay kadar önce bende aynısını yaptım:) ozamana kadar erdek tarafının bukadar güzel olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu.ama ben fotoğraf makinası götürmemek gibi bi hata yaptım.cep telefonu resimlerinide buraya koymak istemem.

akşam erdek'ten bandırma'ya dönerken daracık bir yoldan sahile girdik ve plajda süper bi restoran bar vardı.karanlığın içinde sessizliği bozmadan yiyip içen insanlar süper bi ay manzarası hatta biranda havai fişekler falan inanılmaz güzeldi.kumsalda döşeklere yayılıp kırmızı şarap içtik falan mest olduk:))

aynı şekilde gitmeyi düşünürseniz mutlaka haberdar edin.bende artçımı alırım grup gezisi yaparız.cuma feribot bandırma 1 gece konaklama pazar 7 feribotuyla dönüş süper olur.

Merhaba dostum 1 hafta önce bende erdekteydim. Resimleri 1-2 hafta içerisinde koyacağım. Belkide karşılaşmışızdır.

NICHTX dostum uygun zamanda olursa bende artıcımı alır gelırım sız ısteyın yeter zaten gezı dıye bıyerlerımı yırtıyorum :queen: bu arada resimler cok ii tesekkurler

kabir,
oki'dir.bu hafta perşembe oldu diğer taraftada yalıköy falan piyasa karışık.pazartesiden itibaren konuşalım haftaya cuma yada cumartesi çıkmak için çalışma yapalım.cuma çıkıp 9 da feribota bineriz.saat 11 de ordayız ya çadır yada bi pansiyon buluruz.pazarda 7 feribotuyla döner 9 da yenikapıda oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
nichtsx, valla bende varim. hep su taraflar gitmek istiyorum. :thumleft:

conqueror, super bir gezi olmus. resimlerlede olumsuzlestirmissin. bizimle paylastigin icin sagol :thumleft:

Elleriniz sağlık... :cat: :cat:
Fatih gün olurda şu düşündüğümüz büyük gezilerin fotolarınıda burada görmek nasib olur...Tekrar teşekkürler,bizimle paylaştığın için

fatih ne zaman gittin lan geziye sen bakayımm... :cyclopsani:
hiç haber bile vermedin be hacııı :pale:

gelceğimden değil ama abi insan bi haber verir...manitayı aldın yanına tabii kimseyle uğraşmayım hesabııı...vay üçkağıtçı vay hain domdomm...tesadüfen gördüm vallaa....

bu bizim fatih yakışıklı çocuk vesselam...severim keratayı... :cat:

valla süper olmuş , hayallerimi yaşıyorsun..
paylaşitığın için teşekkürler..

çok güzel gezmişsiniz motorunuza sağlık!turhanlar çok güzel yerdir bizim yazlığımız orda!bir yaz çaya bekleriz! :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar