banada yer var mı?

hoşgeldin... tabi sanada yer var motosiklet net sevgi yumağı burasııı :cherry: :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
jess, Aramıza hoşgeldin :thumleft:

Hoşbulduk arkadaşlar:)
Aslına bakarsanız yanlış yere mail adresi yazmışım ama neyse çaktırmayın :tongue: Ayrı bi başlık açmış bulunduk artık. Rezervasyon da yaptirim :tongue: Eralpcim bak yolladın böyle güzel bir site bende şimdi burdayım :queen:
Bu arada konu dışı olucak ama sparrow Apriliadan memnunmusun? Bende eski motorumu değiştirirken çok düşünmüştüm suzukiyle aprilia arasında, benim eski motorda apriliaydı çünkü...Gerçi bundan sonra vitesli motora geçerim büyük ihtimal...

hoşgeldin sefalar getirdin, ama elin boş gelmişsin bakıyorumda olmadı şimdi insan şöle bir iki kilo tatlı alırda gelir demi arkadaşlar :king:

daha almak kısmet olmadı arkadaşımınkini kullanıyorum:) bence baya rahat neden seni tatmin etmedi mi?

iyiyim uşağum ya sağolasın. rossi de yakıyo bu arada :queen: 46 işte :farao:

yok sparrow burgyden memnunumda benim kafamdaki racing...o yüzden zaten günün birinde gidicek...aslına bakarsan şehir içi trafiğinde racingle uğraşmakta ayrı bir problem kendi motorumla kıyasladığımda ama onun tadı da bir başka oluyor :queen:

evet hosgeldın jess bence de racıng ın tadı baska degıl bambaska ondakı zevkı bır formula f1 de alırsın herhalde neyse ıyı gezmeler :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar