Banada Hayirli olsunmu SYM 250 EVO !!!

Hayırlı olsun takas için mesaj atmıştım sahibinden.com da zamanında :) çok iyi bir tercih yapmışsınız.

F54

gerçekten güzel seçim hem marka hemde model olarak:cat:
bekar olsam böyle bi motorla gelin almaya giderdim:cherry:
yakından gördüğümde ilk aklıma gelen şey bu olmuştu:sunny:

Adana İl Temsilcisi
sınıfının en iyi motoru,hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle binersiniz inşallah...

Amin arkadaslar hepinize tesekkur ederim , gercekten gelin alinmaya gidecek motor gibi duruyor :) aklimda hic maxi scooter yokken bu motoru aldim eşimde cok istiyordu böyle bişey ne kadar uzulsemde diyer motoruma bu bizim icin daha iyi oldugunu dün çok iyi anladim ve pişman deilim vermiş oldugunuz yorumlardan da anlaşilan dogru bi şeçim oldugu bizim icin. Tekrar tesekkurler arkadaslar.

hayırlı olsun.

kuyruğu eğrimi ne..
artık bi baklava resmi paylaşırsın.:p

yengeyi rahata alıştırmasaydın keşke :bounce:
yarın birgün içindeki canavar yeniden depreştiğinde değiştirmene izin vermezler motoru ona göre :)
motorun hayırlı uğurlu olsun...

Hayırlı olsun.

Birkaç ay önce yuvarlak farlı olan modelini satmıştım(10.000 km kullandım). Segmentinin en sıkıntısız modelidir.

Şehir içi için ideal görünse de şehir dışında eksik kaldığını düşündüğüm bir modeldir.

Ayrıca bu far görünüşünü hiç ama hiç sevemedim.

Mutluluklar...

Arkadaşlar buyrun burda mt ailesine yetecek kadar baklava tepsisi yok ama yinede afiyet olsun motorunda kuyruğunu düzeltmiş oluruz artik heralde :cherry::rendeer:

baklava8200.jpg

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan Allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin çok sevindim zira bu motor benı benden alıyor kymco xciting ve bunun arasında sıkıbı arastırma içindeyim ..

Bu arada sıfır motorla takası nereden nasıl yaptınız acaba sym bayiileri bu sekılde yardımcı oluyorlarmı galerilerde..?

Tesekkur ederim arkadaslar şu an memnunum motor dan 75 km yaptim bi sıkıntısi yok çok şukur.

Ben Alanya dan Nebiogullarin dan aldim motorum ile takasa girerek uste biraz da nakit verdim aldim. Sende bi bayi ile göruş yardimci olurlar sanirsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar