Bana ÖZEL motor arıyorum

Motor görmüş geçirmiş kesilmiş biçilmiş custom olmuş olsun. Paintbrush şart değil sesli egzoz ve ön çatalın uzamış olması şart. Bakan bidaha bakmalı gören bilen Türkiye nin her yerinden satan varsa [email protected]
ANKARA
teşekkürler

Motor görmüş geçirmiş kesilmiş biçilmiş custom olmuş olsun. Paintbrush şart değil sesli egzoz ve ön çatalın uzamış olması şart. Bakan bidaha bakmalı gören bilen Türkiye nin her yerinden satan varsa [email protected]
ANKARA
teşekkürler

Aynen bunlara harfiyen uyan vardı ama geç kaldın paşam..Şimdi sahibi
4 gözle makinayı bekliyor..Gerçi sorarız satıyomu diye..:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motor görmüş geçirmiş kesilmiş biçilmiş custom olmuş olsun. Paintbrush şart değil sesli egzoz ve ön çatalın uzamış olması şart. Bakan bidaha bakmalı

Bakan bir daha bakmalı diyooo... Bu adam vitrinlik malzeme arıyor galiba diyecektim ama sesli egzost da istiyooo... İyice kafam karıştı yahu! :silent:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üç tekerden çeker arazi chopper'i olur mu:p

reverse-trike-tmw8.jpg

fiyat belirleseydin daha iyi sonuçlar alabilirdin.bakan bir daha baksın bide ses istiyorsan git AMERİCAN CHOOPER al derim ben.bir fiyat belirleseydin ona göre bişey söylerdik.honda shadow'da olabilir

Bana özel olsun demiş arkadaş...Bi kendisini tanıtsaydı ya..:silent:
Belki bişeyler çıkartırdık kendisine özel..(gerçi hep ben kendime özel yapıyorum ama):p

sana özel bi jınlun var arkdasım satıyo siyah jantlı kendisi sarı eksoz sesli kestikte :D catalda öne dogru ama orjınali öle . istersen corluda bakabilirsin bakan bida bakıop öle bi makina:d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar