Bana çapır bulun

Hangisi?

• CLC 450

Oy: 0 0.0%
  • Eliminator 500

Oy: 6 37.5%
  • Meteor 650

Oy: 3 18.8%
  • Dragstar 650-Shadow 750 vs

Oy: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
A2 ye uyan çanta sissy bar siperlik vs takmaya uygun/yakışacak şehir içi yormayacak uzun yolda rahat ettirecek servis parça sıkıntısı çektirmeyecek bir şey 500k kart limiti var.
CFMOTO CLC 450 hafiflik ve fiyat bakımından hoşuma gidiyor fakat markadan ve modelin devamının gelip gelmeyeceğine dair soru işaretlerim var
Kawasaki Eliminator 500 aradığım şeye çok uygun fakat Kawasaki servis ve parça fiyatlarından dolayı çok masraflı olur mu düşüncesi var
Royal Enfield Super Meteor 650 de düşündüm ama hem çok ağırı hem de facebook grubunda servisleri gömülüyordu piyasası yok gibi bir şey gerçi cruiser sınıfında pek piyası hareketli model yok
Dragstar 650 Shadow 750 gibi eski bir şeyler de olur aslında ama en azından yürütme kısmında elimde patlamaması lazım

Son düzenleme:
Motosikleti
Shadow 600
Temizini bulursan dragstar yada shadow ikiside olur bir şekilde yürütürsün kolay kolay bozulmazlar. Temizini bulamazsan da motordan soguturlar piyasada olanlar yaşları gereği kmler yüksek, iyi bakılmisini bulmassan risk alma bana kalırsa parçaları çok pahalı ve karaborsa, Facebook ta parça kovalarsin sonra. Ben shadow 600 kullanıyorum güzel kıvrak motor ama bunda parça problemi daha çok,hava filtresini yıl başından önce servise sormustum 3200 TL + gelen zammı yansitiriz demislerdi,yurt dışından sipariş vermiştim. Yurt dışıda kapandı artık bu saatten sonra parcacida kestirip takarım herhalde

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Temizini bulursan dragstar yada shadow ikiside olur bir şekilde yürütürsün kolay kolay bozulmazlar. Temizini bulamazsan da motordan soguturlar piyasada olanlar yaşları gereği kmler yüksek, iyi bakılmisini bulmassan risk alma bana kalırsa parçaları çok pahalı ve karaborsa, Facebook ta parça kovalarsin sonra. Ben shadow 600 kullanıyorum güzel kıvrak motor ama bunda parça problemi daha çok,hava filtresini yıl başından önce servise sormustum 3200 TL + gelen zammı yansitiriz demislerdi,yurt dışından sipariş vermiştim. Yurt dışıda kapandı artık bu saatten sonra parcacida kestirip takarım herhalde
Mekanik aksam bir şekilde çözülür de kaza durumunda depo arka çamurluk stop far vs lazım olduğu zaman hiç bulunmaz herhalde?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Arkadaşımın 2006 Honda Shadow 750'si vardı, muazzam bir aletti. Hatta bir ara "Bende mi alsam acaba?" diye düşünmüştüm. Antifrizi olmadan yağı da bakımda gördüğümüzde 1.5 Lt falan anca akıtmıştı. Yakmıştı yani ama alet naletti. Birkaç problemi vardı ama yürüründe, motorunda hiçbir sıkıntısı yoktu. Arada soruyorum güzel motordu, geniş ve uzun birşeydi. İlk sürdüğümde inanılmaz korkutmuştu ve tarifsiz hazlar yaşatmıştı. Şu anda bile suratımda bi gülümseme ile yazıyorum bu yazıyı... Ancak Chopper motorlar dönemiyor, yatamıyor, hızlanamıyor ve konforlu değil. :D

Ama tarz mı diye sorarsan, tarifsiz şekilde evet. Hele biraz kalıp varsa gerçekten güzel aletler ya... Honda Shadow konusunda korkmana gerek olmaz, kulüp motoru olarak bulabilirsin mesela. Yalnız bak, liste yapmışsın da tek karbüratörlü olan seçenek Dragstar'la Shadow, diğerleri enjektörlü. Bunlar sesi, teknolojiyi, hazzı doğrudan etkileyecek faktörler. Yerinde olsam chopper için eskilerden tercih ederdim. En kötü senaryoda tamımını kendin sök-tak yapabilirsin.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Arkadaşımın 2006 Honda Shadow 750'si vardı, muazzam bir aletti. Hatta bir ara "Bende mi alsam acaba?" diye düşünmüştüm. Antifrizi olmadan yağı da bakımda gördüğümüzde 1.5 Lt falan anca akıtmıştı. Yakmıştı yani ama alet naletti. Birkaç problemi vardı ama yürüründe, motorunda hiçbir sıkıntısı yoktu. Arada soruyorum güzel motordu, geniş ve uzun birşeydi. İlk sürdüğümde inanılmaz korkutmuştu ve tarifsiz hazlar yaşatmıştı. Şu anda bile suratımda bi gülümseme ile yazıyorum bu yazıyı... Ancak Chopper motorlar dönemiyor, yatamıyor, hızlanamıyor ve konforlu değil. :D

Ama tarz mı diye sorarsan, tarifsiz şekilde evet. Hele biraz kalıp varsa gerçekten güzel aletler ya... Honda Shadow konusunda korkmana gerek olmaz, kulüp motoru olarak bulabilirsin mesela. Yalnız bak, liste yapmışsın da tek karbüratörlü olan seçenek Dragstar'la Shadow, diğerleri enjektörlü. Bunlar sesi, teknolojiyi, hazzı doğrudan etkileyecek faktörler. Yerinde olsam chopper için eskilerden tercih ederdim. En kötü senaryoda tamımını kendin sök-tak yapabilirsin.
Çocukluktan beri en çok kullanmak istediğim motor türü cruiser o dönemlerden kalma Dragstar oyuncağım hala duruyor bakalım bayramdan sonra motorumun 10bin bakımını yaptırıp ilana koyacağım sonrasında kararımı vereceğim

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Çocukluktan beri en çok kullanmak istediğim motor türü cruiser o dönemlerden kalma Dragstar oyuncağım hala duruyor bakalım bayramdan sonra motorumun 10bin bakımını yaptırıp ilana koyacağım sonrasında kararımı vereceğim
Gönlünce olsun, motosikletlerin hepsi güzel. Bu liste kötü değil, ne alsan hoşuna gidecek diye düşünüyorum.

Benim gibi Advtouring motosiklet sahibi olup, bu denli alçak bir motora binince bambaşka bir stilin içinde buluyorsun kendini. 2 yıldır kullandığım motoruma Shadow'dan sonra tekrar bindiğimde tekrar alışmam gerekti. O denli başka bir stil yani. Ama keyfi, o ihtiyatlı güç hissiyatı falan, bambaşka dünyalar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eliminator 500 bence tam bir cruiser değil, hafiften naked gibi. Güzel uzuyor ama arka amortisörleri çok sert, belki ayar yapılıyordur bilemem ama ne zaman tümsekten geçsem "anam anam anam" dedirtti. Bir de üst devirlerde selesi felaket titriyordu. Geçen yaz bir Eliminator'u İstanbul'dan İzmir'e sürerek getirmiştim. Konuyla ilgili de bir ufak inceleme yazısı çiziktirmiştim. Aşağıya linkini bırakıyorum. Belki işine yarar.

https://www.motosiklet.net/forum/ko...mygunun-cruiser-ile-uzun-yol-imtihani.222414/

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Eliminator 500 bence tam bir cruiser değil, hafiften naked gibi. Güzel uzuyor ama arka amortisörleri çok sert, belki ayar yapılıyordur bilemem ama ne zaman tümsekten geçsem "anam anam anam" dedirtti. Bir de üst devirlerde selesi felaket titriyordu. Geçen yaz bir Eliminator'u İstanbul'dan İzmir'e sürerek getirmiştim. Konuyla ilgili de bir ufak inceleme yazısı çiziktirmiştim. Aşağıya linkini bırakıyorum. Belki işine yarar.

https://www.motosiklet.net/forum/ko...mygunun-cruiser-ile-uzun-yol-imtihani.222414/
Royal Enfield hakkında ne düşünüyorsun?

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba,

2025 Ağustosunda çıktığımız turda Uzungöl tepelerinde ful kabak lastikleriyle yanımızdan geçen Honda Shadow VTC 750'yi unutamıyorum.

Altımızda CRF'ler

Biz robokop gibi giyinmişiz.🤣

Rotamız Karester Yaylası sonrası D915 Derebaşı virajları.

10 kez falan "Maşallah" dedim Abdullah Aygün beyefendiye. 🧿🧿🧿

Kendisine selamlar olsun.

Motosikleti
Cruiser
Alabiliyorsan ve gerçekten temizini bulabilirsen shadow 750 al evladiyelik motor. Yaşına aldanma temizini bulursan al geç pişman olmazsın. 2006-2007 bulursan daha iyi olur. 20 küsür senedir elimden çok fazla motor geçti, satmadığım hatta satmayı düşünmeyip sabitlediğim tek motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar