Sevgili Barış Özçetin yazın çok ilgincime gitti çok değişik bi düşüncen var ama kesinlikle yanlış.Bunun okumakla falan hiçbir ilgisi yok.Benim babamda ODTÜ mezunu ancak bişey değişmiyo o da istemiyo benim motosiklete ilgi duymamı ama yarın birlikte fuara gelicez ve ben ona her geçen gün birşeyler kttığımın farkındayım en sonunda benim bu sevgiden vazgeçmeyeceğimi o da anladı ve bana küçük de olsa bi motosiklet almaya yanaşıy

nlara motosikleti sevdirmek tamamen bizim elimizde.Ülkemizde bazı kendini bilmezler yüzünden biz motosiklet severler hep dışlanıyo bu da gerek medyada gerekse günlük diyaloglarda hep aleyhimize söylenenler yüzünden.Herkesin ailesi evladını sever ona bi zarar geldiğinde herkesten çok üzülür.Senin ailen burda seni destekliyorsa bilki sana güvendikleri ve bilinçli oldukları içindir.Yoksa çağdaşlık kendini eğitimli görmek senin dediğin İTÜyle falan olmaz insan ancak kendisini eğitirse ilerler ve mantıklı düşünür.Bunlar benim düşüncelerim sen katılmayabilrisin polemik yaratmak sırf muhalefet olmak için yazmadım.Saygılarımla....