bana bi yardım eli uzatacak kimse yokmu:(

öncelikle herkese selamlar diorum siteye yeni üye oldum çözmem ne kadar zaman alır bilemiorum ama bayağı yoğun bi çalışma içindeyim işi gücü bıraktım sitenin başındayım bi el atın allah rızası için de aranıza kolay katılabileyim buarada unutmadan adım sevda 21 yaşındayım istdanbulda oturuyorum

hosgeldin yukarda yeni msjlardan devamlı güncel konuları takip edebilirsin

öncelikle herkese selamlar diorum siteye yeni üye oldum çözmem ne kadar zaman alır bilemiorum ama bayağı yoğun bi çalışma içindeyim işi gücü bıraktım sitenin başındayım bi el atın allah rızası için de aranıza kolay katılabileyim buarada unutmadan adım sevda 21 yaşındayım istdanbulda oturuyorum

burdasın zaten....:)neyi çözemediniz???

Şukür bu siteye bahçelievlerden biri daha dahil oldu bu ne bıktım yanlız olmaktan.

Hoşgeldin sevda en cok ben sevindim.

Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...

nerden msj atılır bulana kadar bayağı bi uğraştım çok karışık gelio yani siz uuzn zamandır burda olabilrsiniz siz ilk girdiğinizde nasıldınız çok merak ediyorum :D lütfen bana sarışın muamelesi yapmayın mesela kullanıcıların resimlerinin olduğu bi bölüm gördüm bende resmimi koymak istiyorum ama nasıl yaparım onu bilemiorum:(

harbi türk teşekkürler hoşbulduk benimde tek dileğim katılımcı ve kalıcı olmak:D güsel sözmüş yeni farkettim:D

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiiiii:cat:in!:rendeer:

hoşgeldin hiç sıkıntı etme çok kolay çok da zevkli bi şekilde yaşayacaksın giriş sürecini ki gelişme bölümünü saymıyorum bile..bu dileklerimin olması dileğiyle:)

aramıza hos geldın sevda aramıza motor tutkunu bayanları gormek gercekten guzel ışşallah annenı ıkna eder motor alırsın,sıte konusunda hıc sorma benımde senden hıc farkım yok

sanırım annemi yaşadığı süre boyunca ikna etmem zor olacak:( ama şu site işini çözseydim ii olurdu bide burda arkdaşlar bazılarınızın msn adresleri yaızo eklememde bi sorun yoktur umarım

hoşgeldin aramıza sen anneni tanıştır biz onu kafaya alırız dert etme yaaa:)hiç olmadı buluşmaya getiririz offff ozman hayır demez :)

slm aramıza hoşgeldiniz annenizi ikna etme konusuna gelince... :) ewt kabul ilk etapda zor bi durum ama olaya en baştan başlayın derim mesela motorsiklet gezilerinden fotolar gösterin haraket yapan motorlar göstermeyin derim gözü korkmasın :) başıma böle bi olay geldi bi kız arkımın annesini ikna etmek bütün kışımızı aldı ama bütün yazda acısını çıkardık :) tavsiyem anneniizin tanıdığı bi erkek arkadaşınızla anneniz görüşsün derim sizin görüşlerinize saygı duyuyorsa eminim yavaş yavaş ısınacaktır :) ve en önemlisi sizin sürebileceğinize inanması ve görmesi şart

neyse tekrar hoş geldiniz...

Hoşgeldin arkadaşım..
Bikaç gün sonra çözersin forumu kullanmayı hatta deneme yapmak için konu dışı bölümünü kullan :cat:
Resim eklemek içinde bir konu vardı arama butonuna tıklayarak konuya ulaşabilirsin :)
Motosiklet olayına gelince olmaz diye birşey yoktur :p

arkadasım ana sayfada sag tarafta resmının altında ozle mesaj bolumun var okurmusun orayı

hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olursun umarım forumda ii zaman geçirmen dileğiyle:rendeer:

öncelikle hoşgeldin. Foruma nasıl resimkoyacaksın?çokbasit:p:
www.imagewshac.us sitesini açıyorsun gözat tıklıyorsun. burada göndermek istediğin resmi seçiyorsun. daha sonra resize image da resim büyüklüğü olarak (640 X 480) i seçip host tıklanacak.Bu süreçte biraz bekleyeceksin.Açılan pencerede hotlink for forumsyazan satırın solundaki ktu için kopyalayıp forumuna yapıştırıyorsun. İşte resimi göndermiş oldun:cat:. Birden fazla resimi göndermek istiyorsan işlemi tekrarlayacaksın.

Anneyi razı etme yöntemlerinden biri şu olabilir. konu açıldığında anne hala olmazlanıyorsa::yanliss:. motor alınır, ve daha sonra motrorun alındığı anneye söylenir. Bunun üzerine anne ile 1 ay kadar küs kalınır::blusssh:. Bu süre içerisinde kaza yapmadan motora binilmiş ise doğal olarak anne ile aradaki buzlar da yavaş yavaş erimiş olur:rendeer:.

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
sana tavsiyem tv deki motosiklet kaza haberlerini kesinlikle gösterme anne ne izlemesin .bu arada ::hosgeldi

Hoşgeldiniz sevda hanım aramıza...:rendeer:

Motosiklet aşkı karşınıza nezaman çıkacağı hiç belli olmuyor işte...:)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Anneyi razı etme yöntemlerinden biri şu olabilir. konu açıldığında anne hala olmazlanıyorsa::yanliss:. motor alınır, ve daha sonra motrorun alındığı anneye söylenir. Bunun üzerine anne ile 1 ay kadar küs kalınır::blusssh:. Bu süre içerisinde kaza yapmadan motora binilmiş ise doğal olarak anne ile aradaki buzlar da yavaş yavaş erimiş olur:rendeer:.

Bu tam olarak benim yöntemdi işte ve çok işe yaradığı yaşanıp görülmüştür. :cherry:

neden bazılarımız aileleri kesinlikle karşı çıkarken bazılarımızın aileleri destekliyor? benimkilere motor aldığımı aldıktan sonra söyledim çünkü zaten karşı çıkmayacaklarını biliyordum, babam zaten destekledi, hatta yeni motorumu almamda yardım etti sağolsun :) ben biraz eğitim ile ilgili diye düşünüyorum, hem annem hem de babam İTÜ lü..

Gaziantep İl Temsilcisi
hoşgeldiniz sefa getirdınız katılımcı olmanız dilegiyle annenıze gelince siz istedikten sonra gerisi kolay...:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar