Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba.
Bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Piaggio X8 400 kullanıcısıyım. Arka lastiğim yep yeni olmasına rağmen yanakta balon yapmış durumda. Bu şekilde kullanmamın sakıncası var mıdır, lastiğim eskiyene kadar?
Arkadaşlar Merhaba.
Bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Piaggio X8 400 kullanıcısıyım. Arka lastiğim yep yeni olmasına rağmen yanakta balon yapmış durumda. Bu şekilde kullanmamın sakıncası var mıdır, lastiğim eskiyene kadar?
Siz bence hiç riske girmeden kafanızda soru işaretinin kalmamasını istiyorsanız bi lastikçiye gidin yaptırın kafanız rahat olsun böyle dert etmeyin :cat:
merhaba.
Sanırım lastiğiniz tubeless. benim de Duro marka lastiğimde vardı aynı problem, bir süre daha kullanırım dedim ve kullandım da, zamanla balon yapan kısım (yanak diyeyim) giderek genişledi ve sürüş güvenliğini ciddi anlamda tehdit etmeye başladı, kabus görmektense uyumamayı tercih ettim ve değiştirdim
Arkadaslar saolun, bu durumda Michelin yolları gözüktü. Virajda hissediyordum tekerin balonlu kısmının üzerinde döndüğünü. İyi kayıp gitmedi alttan. Kaçınılmaz değişecek o zaman.
tabikide değişmesi lazım balonlu teker arka tarıfı sarsar yalpa yapar virajda güvenemezsin
benimde arabada başıma geldi araba o tarafa doğru çekiyor habire