Balıkesirli motosikletliler ve Belediye İşbirliği

Gördüğümde çok şaşırdım arkadaşlar, Balıkesir Motosiklet Sporları Klübü belediye ile anlaştıktan sonra su faturalarının alt kısmına "Motosikletleri ve Motosikler Sürücülerini Fark Edin" yazdırmışlar... :cat::cat:Klübün sitesi olan 10riders.com forumunda denk geldi gördüm ve çok şaşırdım, isteyenler www.10riders.com adresinden foruma bakabilirler bende resmini eklicem...

düşünsenize 90binden fazla eve her ay bu fatura gidiyo çok yaratıcı

Keşke bütün İllerde yapılsa bu Keşke trafikte daha çok fark edilsek :pale:

çok güzel olmuş ya.keşke tüm belediyeler balıkesir gibi duyarlı olsa bu konuda..

Motosikletlileri koruyan belediyeye kocaman bir alkışşşş::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Sizler dışarda motosikletleriniz üstünde tepkilerinizi gösterirken orda, burda bu adamlar zaten herşeyin farkındayız der gibi yazılar yazıyolar ...

ya iyi güzelde insanlar daha sinir olacaklar :)
adama gelmiş 140 ytl fatura yukardan aşağıya dogru okuyor dogal olarak ..
tam 140 okuyor küfür etmeye başladığınd altında " motorsiklet ve motorsiklet sürücülerini fark edin "

:D:D :):)

bence üst taraflarda bir yerlere yazsalar daha iyi olurdu sanki :?

ya iyi güzelde insanlar daha sinir olacaklar :)
adama gelmiş 140 ytl fatura yukardan aşağıya dogru okuyor dogal olarak ..
tam 140 okuyor küfür etmeye başladığınd altında " motorsiklet ve motorsiklet sürücülerini fark edin "

:D:D :):)

bence üst taraflarda bir yerlere yazsalar daha iyi olurdu sanki :?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::cat: güldürdün dostum yüzün hep gülsün...

Moderatör
Örnek bir haber gerçekten.. Balıkesir'li olsam sırf bu yüzden oy verirdim seçimlerde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar