[Balıkesir - MT]

arkadaşlar bende burhaniye'denim sizden birisine özel msj attım ama cvp vermedi! ben izmirde oturuyorum şimdi ara sıra burhaniye'ye geliyorum! burhaniye'liler tanırlar beni mutlaka bana özel msj yoluyla ulaşın güzel organizasyonlara imza atarız beraber ;-)

arkadaşlar ben yazıyodum zamanım olmadıgı ıcın lütfen bana msn aracılıgla haber werirseniz yalnız ben kaza yaptım motorum yok eğer toplantı vs. olursa bunu bildirin msn e ekleyin...çok sevinirim ordan daha rahat konusabiliriz...buraya eskisi gibi gelemiyorum...

bu arada unuttum msn adresim MSN:[email protected]

Son düzenleme:
"online" balıkesirli var mı? acele bikaç şey konuşmam lazım?

selam balıkesir yazısını görünce hemen daldım. izmirdeyim ama gönlüm balıkesirlilerle ara sıra motorumla oralara uğruyorum

peki. pazar akşam saatlerinde de Balıkesir'de olacakmısın sea scout?

selam. balıkesirde MT olması da güzel. balıkesirli olarak hepinize selamlar.izmir den herhangi birşeye ihtiyacınız olursa çekinmeden söyleyin. belki sizler beni tam olarak tanımıyabilirsiniz ordaki eski motorculrdan öğrenebilirsiniz.ÖMER HAYYAM dedinizmi tanırlar.seco@ybr /proleter../ scoozy ./nomarka. / yetguin ./ bozkurt. / okan4037. ..hepinize sevgilerimi gönderiyorum.kazasız belasız günler dilerim.

Ömer abi Balıkesirde motorcuyum deyipte seni tanımayan motorculuğu bıraksın abi.

Başkasını bilmem ama ben 15 senedir tanıyorum.

:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

tüm balıkesirli arkadaşlara selamlar kambersiz düğün olmaz dedim bende geldim:cherry:
İsim: İsmail ÇIRPICI
Yer: Gönen. Kaplıcalarda kime sorsanız gösterir.
E-mail - msn: [email protected]

şşştt ark.lar nbr..
ben kepsutluyum, kıbrısta yaşıyorum ama şu an okul ve iş münasebeti ile ist.da ikamet ediyorum.. balıkesire sık sık geliyorum..

herkese slm.lar:queen:

selam arkadaşlar bende havranlıyım bizimde on kişilik bir gurubumuzvar haftasonları gezi düzenliyoruz cok harika oluyor böyle bir site oldugu icn cok memnun oldum ben havran melekyüksek okulundayım yolunuz düşerse beklerim ybr selamlar bayyyyyyy.

Balıkesirliler::surprise
Bende geldim.aranıza alır mısınız?
ama,
nerdeyse bir aydır kimse uğramıyor.:silent:
ben Bandırma dan.
hepinize kazasız sürüşler.

Arkadaşlar merhaba VENTUREROYAL arkadaşımıza gecikmiş bir özürüm var.Selamını yeni aldım sağol varol.Herzaman messengerden ulaşabilirsin.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

Trenox söyle birader nedir sorun?

Son düzenleme:
İyi akşamlar geçmiş olsun arkadaşlar,deprem Bursa dada hissedildi.
İyi bayramlar.

Vay İhtiyar sizede geçmiş olsun allah daha büyüğünden korusun.Kendine iyi bak ailene selamlar ve iyi bayramlar.
Sağlıcakla kal.

selam arkadaşlar,
balıkesirli değilim,13 senelik istanbul macerasından sonra ayvalığa yerleşmeyi düşünüyorum.işimle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum .aranızda diş hekimi varsa bana ulaşabilirmi acaba.

merhaba arkadaslar,

Yaklasik 15 senedir ailem Ayvalikta yasiyor, ilkokuldan beri sene de en az 5 defa gelip gidiyorum... zaten yuksek okulu da Ayvalikta okudum... her ilk bahar ve sonbarim orda gecer...

su an izmirdeyim bir kac izmir mt li (7 motor) arkadaslarla 1 gece konaklamali guzel bir gezi yaptik.. cok keyifli ve samimiler... sanirim bir haftaya kadar Ayvalikta olacagim ama grubunuz cok sessiz, biraz canlanin.... Balikesir ve Ayvalikta motordan gecilmiyor, yoksa motordan inip internete mi giremiyorsunuz:)

gorusmek dilegiyle,
bu arada izmire yolunuz duserse her carsamba toplanti oluyor, ben de bu hafta ilk defa gidecegim, ugramaya calisin derim...

SeRCaN

balıkesirli tüm arkadaşlara selamlar. 10 gün sonra vatani görevimi yapmak için balıkesire geliyorum görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar