[Balıkesir - MT]

mrb arkadaşlar 30 yaşından sonra içimdeki motor tutkusunu daha fazla bastıramadım bende aranızdayım bahçelievlerde oturuyorum savaştepe caddesi yamaha dragstar 650 ile başladım ilk olarak başta korktum ama iyikide 650 ile başlamışım

her yaşta binilir abi buna :) ben 13 yaşımdan beri üstündeyim hala bıkmadım hala bıkmadım :) bu bir tutku hatta tutkunun ötesinde :queen:

bu yıl 3 ncüsü düzenlenecek olan 10riders motorsiklet festivali 29 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihlerinde. Geçen sene kapıdağ manastırında düzenlenmişti ve güzel bir etkinlik olmuştu.Bandırmada ise 2-6 haziran tarihlerinde düzenlenecek. Ancak bandırmaya erdeke geziye gelecek arkadaşlar olursa görüşmek isterim. herkese saygılar.

şu ana dek kaçırdığım olmadı zaten kendimde Bandırmalıyım ayağımızın dibindeki bir yerde yapılıyor sırf doğası için gidilesi bir yer hepinize öneririm.saygılar

Geçen 2 festivalde benim ayağımın dibindeydi, Edremit kazdağları mevkide.Erdeğe hep gitmek istyodum bu vesileyle nasip olur inşallah.

darkselect93 umarım aradığın işi bulursun ama burası eleman arayanların uğradığı bir yer değil kardeşim, mevzu başka..

Merhaba arkadaşlar. Bende ilk motosikletimi alıp aranıza katıldım :) Balıkesir Merkez'de oturuyorum. Necatibey Eğitim Fakültesinde okuyorum.

FSnY8.jpg

Merhaba arkadaşlar. Bende ilk motosikletimi alıp aranıza katıldım :) Balıkesir Merkez'de oturuyorum. Necatibey Eğitim Fakültesinde okuyorum.

http://i.imgur.com/FSnY8.jpg

hoşgeldin bende de aynı motor var kırmızısından

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

arkadaşlar demirciler caddesinde çok sık kontrol yapılıyor bugün bende ilk cezamı yedim kask yüzünden 72lira kasksız kırk yılın başı çıktım cezayı yedim siz siz olun dikkat edin

hoşgeldin bende de aynı motor var kırmızısından

arkadaşlar demirciler caddesinde çok sık kontrol yapılıyor bugün bende ilk cezamı yedim kask yüzünden 72lira kasksız kırk yılın başı çıktım cezayı yedim siz siz olun dikkat edin

hoşbuldum. memnun musun motordan? ben sürekli kasklı dolaşıyorum sıkıntı yok :)

yok pek memnun değilim titreşim çok fazla şimdiki aklım olsa 125 lik debriyajlı yada 150 lik scooter alırdım çok sarsıyo motor uzun yoldada şehiricindede yoruyo tek artısı cok az benzin yakıyo

yok pek memnun değilim titreşim çok fazla şimdiki aklım olsa 125 lik debriyajlı yada 150 lik scooter alırdım çok sarsıyo motor uzun yoldada şehiricindede yoruyo tek artısı cok az benzin yakıyo

Bende de var titreşim sorunu ama düşük devirlerde güzel motor 6bin devre kadar titreme çok az. Mesela 4. viteste 70-80 arası giderken fazla titremiyo. Biraz daha zorlayınca titremeye başlıyo.

Benzini nerden kaç oktan alıyon ne kadar yakıyo?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar