[Balıkesir - MT]

artık elektrik bisiklete bile ehliyet istiyorlar, bence motor büyüteceğine ehliyet al.

himmmm ehliyet almaliyim ha ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

arkadaslar bu kazdaglarindaki festival hakinda bir bilginiz varmi?
ve bugibi bir festivale hic katilmadim neler getitmemiz gerekiyor?
neler yapmamiz gerekiyor?
yangelip yatacakmiyiz yoksa bizlerede düsen görevler varmi?
sadece cadirdan bahsediliyor yiycek icecek isi nasil oluyor?

Selam Balıkesir MT arkadaşlarım..Ayvalık tan burak ben..150RF mondial motorum vardı 2 gün öncesine kadar,şu an edremitte bir arkadaşa sattım.komple beyazdır ön kafa grenajı görenleriniz mutlaka olur bugunlerde,yarın da kısmet olursa snappy x cup motorumu teslim alıyorum..bir fırsat bulup sizlerle tanışmak,bir aktivite yapmak isterim..hepinize iyi akşamlar.

Merak etmeyin kardeşim bugün millet ayakkasına led ampül taksın yaygınlassın devlet ona bile acaba nasıl vergi alabilirim diye tasasına düşer devletin her yeri her yanı vergi vergi vergi. Milletin kanıyla besleniyorlar.Allah islah etsin.Balıkesirli kardeşlerimi erdek ocaklar kapıdağ yarımadasına beklerim hepinize kucak dolusu sevgiler.

Merak etmeyin kardeşim bugün millet ayakkasına led ampül taksın yaygınlassın devlet ona bile acaba nasıl vergi alabilirim diye tasasına düşer devletin her yeri her yanı vergi vergi vergi. Milletin kanıyla besleniyorlar.Allah islah etsin.Balıkesirli kardeşlerimi erdek ocaklar kapıdağ yarımadasına beklerim hepinize kucak dolusu sevgiler.

sonuna kadar haklısın abi. ben de gelicem ama ne zaman nasip olur bilmiyorum...

Akçay

SELAM ARKADASLAR ISMIM GOKHAN :cat:

SIZLERDEN BIR RICAM BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ
BEN çelik XGJ 100-7 ALDIM DAHA 1500KM DE VE KM SAATINDA 160KM KATRAN VAR AMA 80 KM ANCAK YAPIYOR EGER RUZGARI ARKANA ALIRSAN OZAMAN ANCAK 90-100KM GORUYOR BEN BU MAKINAYI 110-120 YAPSA BANA YETERLI BIR HIZ OLUR VE BUNUN ICIN NE YAPABILIRIM ACABA SANZIMANDA BIR SEYLER YAPSAK YADA DISLI SISTEMINDE BIR DEGISIKLIK YAPILSA BU SURATLERE ULASABILIRMIYIZ BIR DE BANA SIBOPLARI KESILIYORMUS OZAMANDA SURAT ARTAR DIYORLAR:pale:
BEN NE YAPABILIRIM ??????

Son düzenleme:
SELAM ARKADASLAR ISMIM GOKHAN :cat:

SIZLERDEN BIR RICAM BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ
BEN çelik XGJ 100-7 ALDIM DAHA 1500KM DE VE KM SAATINDA 160KM KATRAN VAR AMA 80 KM ANCAK YAPIYOR EGER RUZGARI ARKANA ALIRSAN OZAMAN ANCAK 90-100KM GORUYOR BEN BU MAKINAYI 110-120 YAPSA BANA YETERLI BIR HIZ OLUR VE BUNUN ICIN NE YAPABILIRIM ACABA SANZIMANDA BIR SEYLER YAPSAK YADA DISLI SISTEMINDE BIR DEGISIKLIK YAPILSA BU SURATLERE ULASABILIRMIYIZ BIR DE BANA SIBOPLARI KESILIYORMUS OZAMANDA SURAT ARTAR DIYORLAR:pale:
BEN NE YAPABILIRIM ??????

100lük cub motora hiç bişey yapılamaz, isterse 300 kadran olsun.

Hafta sonu sürüş planı olanlar buraya yazsın, müsait olanlar katılır. İlçelerden de olabilir.

merhaba arkadaslar ben sertaç yeni katıldım. balıkesir pekcan ı nasıl bilirsiniz iyi midir ?

Balıkesi-MT Grubu hepinize İzmir-MT den sevgiler saygılar.Günüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun,tekeriniz düz bassın.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Hayırlı Ramazanlar.

Selam arkadaslar bandırmadan mehmet...Faaliyetlerde haberim olursa katılmak isterim.Tekrar herkese merhaba

Motosikleti
Honda Crf250L
merhaba arkadaşlar..Taa trabzondan tatil için memleketinize geldim:)
altınoluktayım körfez camping diye bir yer..
buralarda bildiginiz güzel bir kamp yeri varmı ?

selam arkadaslar bende ömer yeni üye oldum motor yok suan ama 3 aya kadar ilk motorumu almayı düsunuyrum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar