[Balıkesir - MT]

Kulaklarim cinladi yahuuuu...

Merhaba. Ben de yeni geldim siteye. Beş dakika olmadı daha:) Atiturhan'ın motoru görünce üye oldum. Geçen hafta hava güzeldi. Akçay'da Yorsan'ın tesislerinde bi kahvaltı yapayım derken rastladım atiturhan'ın motora. Önünde iki de CBF150 vardı. 2011 CBF'leri bekliyorum ben de almak için dikkatimi çekti. Sonra bi baktım arkada turuncu bir güzellik daha var. Şöyle bir inceledim de hoşuma da gitti doğrusu. Burada tekrar görünce şaşırdım. Yeni motorumu aldığımda ve havanın güzel olduğu bir günde sizinle bir tura katılmak isterim doğrusu.

Selam millet..
Kulaklarimin cinladi yahu.. Hemen bi bakayim dedim balikesir il gruplarina.. yanilmamisim...:p

Saka bir yana Yasin E. arkadasimizin uyarisi üzerine baktim. Malum bizim Balikesir Il gruplari cok bi aktif oldugundan bi mesaj yazsan 1 sene üzerine kimse birsey yazmiyor. Bende pek bakmiyordum acikcasi.

Deniz kardesimizin bahsettigi günü cok iyi hatirliyorum. Hatta size bir resim de ekleyeyim ama benim motor cikmamis. O gün Havrandan motorcu arkadaslarimiz gelmisti. O gün bizler motorun basindaydik aslina keske tanisma imkanimiz olsaydi.
Bu arada Facebookta " On Road Riders " diye yeni bir grubumuz var. Artik etkinlikleri oradan ilan ediyoruz.. Bölgemizden yada bölgemiz disindan katilmak isteyenler sayfamizi begensinler. Etkinlik resimlerimizde orada mevcut. iste linki
https://www.facebook.com/pages/On-Road-Riders/203180856361310?ref=ts

p1539130311.jpg

Sizden önce motorunuzla tanıştık gerçi:) Bir dahaki sefere de sizinle tanışırız artık....

Vefat !

Değerli dostlar.Badırmada ikamet eden ve kendisini forumda Motosiklet Modelleri bölümünde Ramzey QM-250 kullanıcıları kısmından tanıdığımız ve bu motor hakkında yıllardır bizlerle bilgi ve tecrübelerini paylaşan inanıyrum ki bir çok arkadaşımızın bu forumdan tanıdığı ''Beycivan'' arkadaşımız 21 Mart 2011 akşamı geçirdiği bir kalp kırizi sonucu vefat etmiştir.Kendisine ALLAH dan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.MT-İzmir Grubundan İhsan.

Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum..

Ankara MT grubundan burak ben.uzun bir aradan sonra memleketime işim sebebi ile dönüş yapmış bulunuyorum Ayvalık'a..Şu andan itibaren Kabul ederseniz siz Balıkesir MT grubuna dahil olmak,sizlerle zaman içerisinde tanışıp aktiviteleri birlikte gerçekleştirmek isterim..4-5 ay kadar önce maddi imkanlar sebebi ile motorumu satmak durumunda kaldım ve şu an motorum yok..sezon geldi fakat henüz alabilmiş te değilim..bunun sebebi buradaki yol şartları konusunda kararsız kalmam.bu yollara enduro uygun olacaktır diye düşünüyorum ama karar verebilmiş değilim açıkçası..hepinize iyi akşamlar diliyorum,umarım bol bol forumda paylaşımlarımızı aktarırız..

''beycivan'' kardeşimize de Allahtan rahmet,yakınlarına da baş sağlığı diliyorum..

hoşgeldin eby78. buradaki başlık pek aktif değil. facebook'ta Edremit Körfez Motosiklet Tutkunlari grubuna katılmanı tavsiye ederim. onlar epey geziyor. Tekrar hoşgeldin.

Değerli dostlar.Badırmada ikamet eden ve kendisini forumda Motosiklet Modelleri bölümünde Ramzey QM-250 kullanıcıları kısmından tanıdığımız ve bu motor hakkında yıllardır bizlerle bilgi ve tecrübelerini paylaşan inanıyrum ki bir çok arkadaşımızın bu forumdan tanıdığı ''Beycivan'' arkadaşımız 21 Mart 2011 akşamı geçirdiği bir kalp kırizi sonucu vefat etmiştir.Kendisine ALLAH dan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.MT-İzmir Grubundan İhsan.

Allah rahmet eylesin, yerinde dinlendirsin...

hoşgeldin eby78. buradaki başlık pek aktif değil. facebook'ta Edremit Körfez Motosiklet Tutkunlari grubuna katılmanı tavsiye ederim. onlar epey geziyor. Tekrar hoşgeldin.

ramcoo86 tşk ederim..elimizden geldiğince aktif hale getirmeye çalışırız :cat:
sayfayı da gördüm oradan da devam edebiliriz..

aslında hafta sonları buradaki motorcular grup halinde geziyorlar. ben görüyorum arasıra. başka bi siteden mi haberleşiyolarlar acaba ?nereden haberleştiklerini çözemedim hala

yasin ben varım kardeşim motor nerde motorcu nerde biz ordayız evelallah.sen etkinlik de yemez uyumaz geliriz. Aslında şu kapıdağ yarımadasına neden gezi düzenlemiyor ben karış karış biliyorum adayı şelaleler göletler tarihi klise tapınaklar var her yeri yemyeşil.

selamlar herkese..
bende balıkesir kepsut ilçesindenim..ama maalesef istanbulda yaşıyorum..
geçen yaz motorumla gelmiştim.. bu senede eylül ayı gibi düşünüyorum tekrardan gelmeyi.. çok özledim memleketimin havasını..
herkese saygı ve sevgiler..tekeriniz her daim düz bassın :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

yasin ben varım kardeşim motor nerde motorcu nerde biz ordayız evelallah.sen etkinlik de yemez uyumaz geliriz. Aslında şu kapıdağ yarımadasına neden gezi düzenlemiyor ben karış karış biliyorum adayı şelaleler göletler tarihi klise tapınaklar var her yeri yemyeşil.

abi öyle deme içim gidiyor ya :mrgreen:
hayırlısı ile eylül ayında senelik izine çıkmayı planlıyorum.. bir aksilik olmaz ise kesinlikle yanındayım..
saygı ve sevgilerimle abicim :rendeer:

selamlar herkese..
bende balıkesir kepsut ilçesindenim..ama maalesef istanbulda yaşıyorum..
geçen yaz motorumla gelmiştim.. bu senede eylül ayı gibi düşünüyorum tekrardan gelmeyi.. çok özledim memleketimin havasını..
herkese saygı ve sevgiler..tekeriniz her daim düz bassın :cat:

bende Kepsut'luyum ama merkezde yaşıyorum. :) bir türlü sevemedim istanbulu, senelerdir yılda 4-5 kez giderim. en yakın zamanda memleketine kavuşman ümidiyle :)

bende Kepsut'luyum ama merkezde yaşıyorum. :) bir türlü sevemedim istanbulu, senelerdir yılda 4-5 kez giderim. en yakın zamanda memleketine kavuşman ümidiyle :)

ben kepsutun karaçaltı köyündenim..4 km birşey zaten :)
merkezde de akrabalar çok..ortanca dayım bu basri otelin oralarda idi..
diğerini hatırlamıyorum valla :mrgreen:

bu arada sanki soyismin tanıdık gibi geliyor..bizim anne tarafının soyisim özdemir..

Arkadaşlar şu anda deprem oldu bilginiz olsun bu organize işini haftasonuna yetiştirseydik iyi olurdu... Valla uğur memketimin nadide bir yerinde yaşamaktan mutluyum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar