altınoluktan ben varım arkadaşım....gelirim
bende katilirim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
Edremit Körfezindeki arkadaslar, bi ara bi tur yapalim yaw...
altınoluktan ben varım arkadaşım....gelirim
dostum artık komple buralı oldum üniversitemisin?
bende katilirim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
Edremit Körfezindeki arkadaslar, bi ara bi tur yapalim yaw...
Edremit Körfezi ve civarinda yasayan motosiklet sevdalisi arkadaslar..
Facebookta kurudugumuz bir grup var cok sik günü birlik turlar yapiyoruz Saga sola kacip mangalda sucuk ekmek yapip geri dönüyoruz.. Cok keyifli oluyor. Katilmak isteyenlere facebook grubunun linkini veriyorum.
http://www.facebook.com/pages/Edremit-Korfez-Motosiklet-Tutkunlari/155557261145626
Yazları ayvalıktayım anca yazın katılabilirim![]()
Arkadaslar, 13.01.2011 Persembe günü Edremit Körfez Motosiklet Tutukunlari olarak Akcay'da Altinkum plajinda ki her zamanki caybahcesinde yine bulusuyor ve Assos'a Kavurma Partisi vermeye gidiyoruz. Bulusma saati 11:00 olup 11:30'da teker döner. Gelmek isteyenler özelden mesaj atip ayrintilari ögrenebilirler.
İnsallah güzelce toplayabilirsek motorcu dostlarımızı mutlaka beklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
Abi suan sizin kurulu bi motorcu grubunuz var gerçekten çok güzel geziler,etkinlikler yapıyorsunuz.
Fakat benim demek istediğim motosiklet.net'teki dostlarımızla da tanışalım onlarıda katalım aramıza daha büyük bir grup oluşssun. İnsallah körfezin en büyük grubunu hep beraber olusturacagız :cat:
Topiği canlandıralım biraz arkadaşlar.Bu forumda olan ve edremit civarı olan bütün motorcu kardeslerimiz tanısıp bir ara bir toplasma yapsak cok güzel olur. Balıkesir il sınırları icindeki herkesi beklerim![]()
Motosiklet.net deki balkesli hemserilerimiz ne yazikki uyuyor. Körfezdekiler ona keza. Her seferinde buradan duyuru yapiyorum ama tik yok.
Face deki grubumuz. edremit körfez motosiklet tutkunlari basligi altinda. Gruba isteyen katilabilir. bir sürü gezi resmi mevcuttur.
faceden baktım fotolarınıza yuksek cc motolarlar var cup aranıza almazsınız heraldeale:
ale:
Senin motorcu ruhun yeter kardesim yaBenim bildigim kadarıyla grubun geneli 150 - 250 cc arası değişiyor . Fakat iki tane R1 bir tane de
1000RR var diye biliyorum![]()
İzmirliler olarak aranızda olmaktan mutluluk duyarız. 2011 yılı gezi etkinliklerinizi mutlaka haber verin.Geçen yılki Kazdağları gezisini kaçırdık yeni motorlarımızla bu yıl hiç bir etkinliği es geçmemek istiyoruz.![]()
faceden baktım fotolarınıza yuksek cc motolarlar var cup aranıza almazsınız heraldeale:
ale: