[Balıkesir - MT]

hocam çok bildim yok balikesir hakkında ama köy garajı derken bildiğimiz balıkesir otogarinin ordaki sanayi civarındamı ?

hayır balıkesir eski otogarının (şimdi toplu taşıma merkezi oldu) o civarda köylü garajı var. sorarak bulabilirsin. günay motosiklet olması lazım rialli motosiklet satıyorlar.

Ankaradan getirdiğim rüzgarla BaLIKesir Altınoluktan sevgilerle...

Bandırmalı motorcu kardeşlerimiz

BANDIRMALI MOTORCU ARKADAŞLARIMIZA SELAMLAR.RAMZEY QM 250 CHOPER KULLANICISIYIM BU MOTOR BE BUNA BENZER TİP MOTORLAR HAKKONDA SORUSU OLAN YADA BİLGİYE İHTİYAÇ DUYAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA MSJ ATSIN YARDIMCI OLMAK İSTERİM.Hepinizi Kapıdağ Motor Turlarına beklerim.Gelin görün ayrılmak istemeyeceksiniz .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------

Balıkesirin bazı ilçeleri Merkeze ve diğe rilçelere uzak olduğu için buluşma sorunu olabiliyor gerçekten balıkesir mt gurubu biraz pasif kalıyor ancak Bandırma da buluşmak üzere bir gün yer ve saat belirleyebiliriz böylece tüm motor sever kardeşlerimizle tanışma fırsatımız olur.Görüşmek üzere...

Balıkesirli moturcu kardeşlerim, selam ederim :)

Ankara'da olmakla birlikte temmuzun ilk haftası Burhaniye, Ören de olacağım. Oralarda olan hemşehrilerimi görmek isterim :cat:

slm arkadaşlar bende edremitte oturuyorum böyle cuplar 125lik ler ufak motorlarla yani bi tur düzenlesek katılım olur mu ?

slm arkadaslar ben akçayda oturuyorum yeni taşındık eğer cross kullanan arkadaslar var ise tanışmak isterim burada doğa süper ama tek başına olmuyor tur düzenleyen olursa katılmak isterim

5 EYLÜL pazar günü yani yarın bandırma erdekkapıdağ turu yapacağız arkadaşlar aramıza katılmak isteyen kardeşlerimiz varsa 0507 349 61 93 nolu telefondan bizi arasınlar buluşalım gezimize renk katalım.

s.a balkes halkı YOk mu bi etkinlk Fln tanısam oturup çay içem gezi Düzenleyem.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar