[Balıkesir - MT]

selam arkadaslar ayarsız veled altıeylul pasajının ıcınde satılıyor yarım derı eldıven ordan temın edebılırsın :) sapkacı var bılıyorsundur orada bende balıkesırlıyım ama artık ıs ıcabı ızmıtteyım :)

Evet pasaj içindeki şapkacıda yarım kesik eldiven var 15 tl idi enson :)

Fakat beğenmezsen Kurtdereli spor salonun adidasın ve nike nin güzel deri eldivenleri var :)

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

arkadaşlar çok saolun aldım sonunda pasajdan ama çok şekil durdu bu arada herkesin bayramını en içten dilklerimle kutlarım :):)

Selam arkadaşlar bende Balıkesirliyim.Ancak Soma/da oturuyorum.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Motosikletim Modesa-125.Umarım buluşmalara gelebilirim.

balıkesirli arkadas hosgeldın balıkesırde hero sayılıdır senınkı nasıl bı foto koyda gorelım

merhaba ben SERKAN bandırmadan. Keeway SL 150 var bende. Özellikle chopper,cruiser,enduro model motoskletleri olanlar bana mesaj atsın. Gezilerimiz oluyor ve büyüdükçe daha da güzelleşeceğini sanıyorum..

Merhaba ben emekli
motorumu 10. Ayda aldım hyosung gv 250
adı üstünde emekliyim gençken binemedim
şimdi gezme zamanı
balıkesirde oturuyorum
zaman buldukça yazmayı isterim.....:)

Arkadaşlar hadi topic canlansın biraz.:) Yazın buluşmalarda birlikteyiz inşallah.Herkes motosikletlerinin resmini koysa güzel olur diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar