[Balıkesir - MT]

merhaba arkadaşlar siz ağı baya büyütmüşsünüz burda. umarım görşürüz kazasız günler dilerim...

merhaba arkadaşlar siz ağı baya büyütmüşsünüz burda. umarım görşürüz kazasız günler dilerim...

yapma gözünü seviyim abi forum çok sönükk... aylardır hiç hareket yok.. bunda sanırsam 10riders.com un baya bi etkisi var... Artık orda buluşuruz inşallah

gezi

arkadaşlar bende burda yeniyim bende balıkesirliyim merkezde 2.sakaryada benide arnıza alırmısınız
:cat::cat::cat:

buffer hoş gldın.boyner mağazası zat kullanıcısı güray.motorum satılık.1.8000ytl.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] BANDIRMA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] BALIKESİR MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

aramıza hoş gldın benım motorum var satılık,2005 model araba alacağım için satıyorum.

canlarım şu sayfayı canlandıralım artık yaaaa:)ben bu arada gelecek sene eylül ayından itibaren balıkesirde başlıyorum çalışmaya:) ev kiraları nasıl orada yanlız kalmayı düşünüyorum.vala ayarlayın bişiler bize...

vay adaşım THE güray nasılsın memnun oldum,balıkesire gelırsen beklerım.yay adada boyner mağazasındayım.saygılar.

BALIKESİR MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

MOTOSIKLET CAMISASINDA OLUPTA BU YOLA GONUL VEREN HERKESIN BAYRAMI KUTLAR;SAGLIKLI VE MUTLU GUNLERE VESILE OLMASINI DILERIM.SAGLICAKLA KALIN.

balıkesirMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Tüm balıkesir mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar