[Balıkesir - MT]

kardeşim güray (kanki 10).Çok isterdim ama maalesef.Dün sabah 7 den gece ) kadar balıkesirdeydim.Sınava irdin daha sonra Necati Adil abi yi aradım gelip aldılar beni.baya bi gezdik motolarla Balıkesirde.! kaç arkadaşla tanıştık.Ama onlar cumartesi buraya bi gezi yapabilirle istersen sen onlarla bağlantıya geç 10 da gelmek istedim ama 12 de birliğe teslim olmam lazımk.Adil abinin tel:0266 2464268:salut::rendeer:

Selam Güzel Memleketimin Güzel İnsanları.Hayırlı Günler Herkese.

merhaba cubnamen adıl abı ile tanış hatta siteye de üye oldum hafta sonu balıkesir ilçelere ve dışlarına geziler düzenlenıyor,katılmaya çalışıyorum.çok zevklı ve eğlencelı oluyo kalabıl bir motor gurubu oldu her geçen gun bir kaç kişi daha katılıyo.senınlede tanışmak isterım.
teşekkurler..

arkadaşlar bensiz
olmaz ama

arkadaşlar bende geldimm inşh daha çookk görüşürüzzz

Son düzenleme:
Arkadaşalar Erdek Ten çok Selamlar.tüm Motorcu Arkadaşalara Kazasız Belasız Sürüşler Diliyorum.ben De Bu Motor Işine Eskiden Beri Meraklıydım Ama Henüz Bu Hobimi Gerçekleştirme Işini Başaramadım...ama Yakında Inşallah.ayrıca Bu Siteden Baya Bir Istifade Ettim.yapanların Ellerine Sağlık.şimdi Fırsat Bulduğum Da Mutlaka Gezınıyorum Burada.tekrar Tüm Motorculara Selamlar Erdek Ten...

Son düzenleme:
selamlar birkaç gün içinde motosikletimle balıkesire geleceğim ayvalık filan deniz kenarındaki yerleri gezeceğim sanırım bütün tatil yöreleri birbirine yakın bana tavsiye edebileceğiniz çadır kurabilileceğim camping alanı varmı acaba 10 gün kadar kalacağım balıkesir bölgesinde tavsiyelerinizi bekliyorum

Selam Balikesir mt...

Bandirma'dan kimse yokmu?

Yaz tatiline buyuk bi ihtimal Bandirma'ya gelecegim...

Saglicakla kalin :rendeer:

selamlar birkaç gün içinde motosikletimle balıkesire geleceğim ayvalık filan deniz kenarındaki yerleri gezeceğim sanırım bütün tatil yöreleri birbirine yakın bana tavsiye edebileceğiniz çadır kurabilileceğim camping alanı varmı acaba 10 gün kadar kalacağım balıkesir bölgesinde tavsiyelerinizi bekliyorum

ooo yaz yaklaşınca Balıkesir topigi canlanmaya baslamis...

Ayvalık a gidecekseniz,- sarımsaklı sahilde marine otel var, ordan OkaN abiyi bulun mutlaka yardimci olur:wiinkk:

camp alanı olarakta Camlıkta vosvos camping var... gayet guzel bi yerdir...

ooo yaz yaklaşınca Balıkesir topigi canlanmaya baslamis...

Ayvalık a gidecekseniz,- sarımsaklı sahilde marine otel var, ordan OkaN abiyi bulun mutlaka yardimci olur:wiinkk:

camp alanı olarakta Camlıkta vosvos camping var... gayet guzel bi yerdir...

evet kendimde zaten alanyada çalışıyorum turizmciyim bizim mekanda tadilat var o yüzden 1 ay geç açılacak hep balıkesir yöresini merak etmişimdir fırsattan istifade ederek gezmeyi istiyorum otelsiz bir tatil yapmak amacım bu yüzden güzel bir camping alanı bularak günübirlik gezi dönüşlerinde geceyi orada geçirmek cevabın için teşekkürler..

ayvalık cunda adasında ada camping e gidebilirsiniz yada burhaniyeye gelin örende çadır kampa

biz balıkesir merkezden regalciler ayvalık toplatımız var istanbullular dahil 26 27 28 29 tarihlerinde ayvalık cunda adasın da saygılar 5347332517

selamlar msn [email protected]

Son düzenleme:

uwe

Arkadaslar Selam. Yarın Motosikletimle Çanakkaleden Burhanıyeye gelmek ıstıyorum Havranda ,Edremitte gorusebılecegım arkadas varmı acaba?? 2 dakıka ugrayıp tanısmak ısterım.

'' sanırım pek topigi takip eden yok. Neyse Ben gezimi yaptım tekrar döndüm çanakkaleye''

Son düzenleme:
Balıkesir - Bandırma Mz sahipleri buluşalım.

Selam ben Bandırma'dan B.Civan Süzen. Mz ciler Jawa ve Planet sahipleri nerdesiniz? Memleketin en güzel ili Balıkesirli hemşerilerim sizlerle buluşup hoş sohbet etmek isterim. Bandırmaya Erdeğe gelecek kardeşlerimiz bana uğramadan gitmeyin, bir çayımı acı kahvemi için. Mz ile ilgili her türlü sorunlarınızı da paylaşalım.Saygılarımla.

Balıkesirli arkadaşlar bandırmaya yolu düşen kardeşlerimiz dutliman sahilyenice turu 31 mayıs 2008 saat 11:00 da eski garaj önünden başlayacaktır. Bekleriz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım.. gorev gereği d.bakırda bulunsamda donuste motor ile gelmeyi dusunuyorum..sızlerle tanısmak isterim...

selam mıllet

selam balıkesırın cılgın motorcuları bu ne boyle yaw topık olmus hadı ben askerdeyım fazla gıremıyorum sıvıl hayattakıler nıye gırmıyor canlandırın su topıgı bıraz OOOOOOOOOOOFFFFFFFOOFFFFFF JAWA MI OZLEDIM YAW

Bandırmalılara Çağrı

Güzel şehrimizin motor tutkunlarına hitap edecek bir gezi tertiplense hem dostluk hem kaynaşma adına güzel bir beraberlik olurdu. Sevgili Bandırmalı motor severler konuya ilişkin düşüncelerinizi yazarsanız kısa sürede toparlanır ve bir tarih kararlaştırıp bu geziyi organize edebiliriz. MZ ETZ 301

hayırlı olsun bandırma MT.çok sık olarak akraba ziyaretine geliyorum bandırmaya.kimler var bakalım bandırmalı :cat:

Kütahya MT den ayrılıp İzmir ve Balıkesir MT ye transfer oldum=)) yakında yeni motorumla güzel organizelerde görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar