Balıkesir gönen selam

Merhaba sitenizi belli bir süre takip ettim.şimdi aranızdayım.Gönen motor turlrrında uğrak yeridir.(edremit.ayvalık ve cunta adsına)Lokanta işletmeciliği yapıyorum.600cc suzuki banditim var.Bütün arkadaşları yolları bu tarafa düşerse beklerim.

merhabalar

örenden selamlar...benimde burdan arkadaşlarla yazın turlara çıkalım diye bi düşüncem var.bütün hemşolar toplanıp bişiler yapabiliriz:)ben a2 ehliyetimin çıkmasını bekliyorum bu iki hafta sonra direksyon sınavına girip alacağım inşallah.nisan sonundada kendime ait olan ilk motorum olacak. motorum tiger 250 olacak onda karar kıldım.tabi sizin motora yetişmek zor olur ama...:pale:

hoşgeldin
benim kanka gönenlii yanımda dura dura o da motor tutkunu olduuu
ama henüzz 4 tekerli malesef

Aramıza hoş geldin saltuk:rendeer:
Bandit güzel vemerak ettiğim bir motor. Sitede pek ayrıntılı bir sayfası yok bildiğim kadarıyla. İzlenimlerini anlatan bir başlık açabilir ve bizleri de birinci ağızdan bilgilendirebilirsin. İnan çok kişiye faydalı olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: aramıza hoş geldin :cat:

hoşgeldiniz
beni tanıyorsunuz bandırma dan erhan

Erhan merhaba.Dün ilhanın yanındaydım.sana selam yolladım .Benim lastikler 20,000 de lastikleri değiştireceğim 600 ytl diyor ilhan.araştırıyorum daha ucuza bulablilirsen aklında bulunsun.

örenden selamlar...benimde burdan arkadaşlarla yazın turlara çıkalım diye bi düşüncem var.bütün hemşolar toplanıp bişiler yapabiliriz:)ben a2 ehliyetimin çıkmasını bekliyorum bu iki hafta sonra direksyon sınavına girip alacağım inşallah.nisan sonundada kendime ait olan ilk motorum olacak. motorum tiger 250 olacak onda karar kıldım.tabi sizin motora yetişmek zor olur ama...:pale:

Akadaşım kanuni motorlarda scuter hariç vitesli grubunda tek sorun hala vibrasyonu kesemediler.Onun haricinde motoruna iyi bakarsan seni yolda bırakmaz.hayırlı olsun.Tanışmak ümidiyle

Son düzenleme:
[pankart]hoşgeldin..[/pankart] ..................... .......

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar