**Balıkçı varmı balıkçı**

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kardeşim balık bu unutur, acı çekmez.
Allah bize gıda olmak için yarattı bu hayvanların bir kısmını, bizde bundan sebepleniyoruz.
balık tutmak çok keyiflidir ama spor olsun diye değilde yemek için tutmak daha doğrudur.

gidip parayla aldığın balığı yemek o kadarda tat vermiyo. ama hele bi kendin tuttuysan uff yemede yanında yat :mrgreen:

hele bide bütün günde bi tane palamut tutup eve döndüysen. evde kalabalıksa. eve gelir gelmez mutfağa kaçıp balığı pişirip yemek öyle bi heyecan öyle bi zevk ki. ben öyle yapmıştım herhese koktu ama bi kılçığını bile vermedim. uff ağzım sulandı. ağzımın suyu klavyeye aktı. klavye bozuldu... :queen:

abi sen yine ii yakalamışın.Benim bi arkadaş var ordulu.Bizim yazlıga geldı işte bi gün.Bize dio benim gibi karadenizli usta balıkçı varken siz ne anlarsınız balıktan falan.Açıldık kayıkla.Oltacı buna gitmiş tatlı su oltası satmıs denizde de tutulur demiş.Adama diorum bak onla olmas dibe batmıyo o yüzüyo su üstünde.Yok sen nerden bilirsin.Sora bi 20 dk geçti bunda tık yok.Sora baktı olmucak bızım oltalardan aldı.3 saat boyunca bi tane bile balık tutamadı.Biz atıoruz 3er 4 er çekioruz buna boş gelio:queen: :queen: .Yarılmıştık gülmekten varya.Tam bi komediydi ya:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar