BALIK OLTALARI

Dostlar Size Birşey anlatacağım bugün havanın güzel olmasını fırsat bilerek atladım motosiklete bir sahil turu atayım dedim. Beykoz sahil yolu biraz dar pazar olması nedeni ile herkez kapmış oltayı dökülmüşler deniz kenarına herkezin elinde bir olta.....! Kısaca olayı anlatayım sahil yolunda giderken adamın biri oltayı cadde ortasına atmış güç alarak denize fırlatıyor;Bunu (Balık tutanların hepsi yapıyor).o sırada ben motosikletle geçerken misinayı görmedim ve motosikletin aynasına dolandı. Ben durasıya kadar misina koptu. Eğer o iğneler batsaydı kim suçlu olurdu.Ben mi? yoksa balık tutan mı? Diyeceğim "lütfen motosikletleri de birer araçtan saysınlar".....! :bestmt: [/b]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam tabiki sen haklısın
kendim de motorcu olduğum için söölemiorum bunu inan.....
valla yaklaşık 30 sn kadar düşünüp yazdım bu cevabı , olayı gözümde canlandırdım - simülasyon yaptım bi nevi ama kesinlikle sen haklısın......

o abi ; oltaya hakim olmalı - her nasıl ki sen kenarda balık tutana gidip çarptığında ; balık tutan haklı olacaksa - bu durumdada sen haklısın hocam......

saygılar

düşünsene adam bir çekiyor kocaman motor denize o anda da köpek balığı kapıyor ama kaskın var diye kurtuluyosun :queen:

Teşekkürler arkadaşlar motor küçük diyemi bilmem umursamıyorlar......! :pr:

TYP_R şu yaşanan kazayı da "motosikleti de araçtan saysınlar" a bağlamışsın ya helal olsun sana. Ayrıca büyük harf kullanmaman için uyarılıyorsun bilmem dikkatini çekiyor mu?

arkadasım ALLAH göstermesin daha kötüsünü düşünemiyorum kötü örnek gibi olmasın ama eskiler söyler burdada oltacılık çokdur amcamın bir senin dediğin gibi misineyi geriye sallıyor kuvvet almak için o sırada arkasında olanın gözüne geliyor düsünmesi bile kötü ama anlatırlar hep bende yanlarından geçerken mümkün oldukca uzaklasıyorum nazaman onları görsem aklıma o hikaye geliyor siz siz olun yakınlaşmayın hele birde motorla görünmez yada ani fren yapılsa bile yine kötü şeyler olabilir amamn ALLAH korusun

DİKKAT

Arkadaşlar ; herşeyin başı _DİKKAT_

Eğer dikkatsiz olursan , denizdeki balığı değil , arkandaki adamı yakalarsın ;

sadece bu örnek değil , binlerce örnek var...
eğer dikkatsiz olursan motordan düşersin
eğer dikkatsiz olursan trafik kazası yaparsın (diğer araçların güvenliğini tehdit )
eğer dikkatsiz olursan bir hayata son verirsin (kendi canın , başkasının canı)

LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM...

(((Yazmayacaktım ama yinede yazacam ; ALLAH bilir misinası kopan adam seni kabahatli bulmuştur.KARDEŞİM NİYE ORADAN GEÇİYON, BAŞKA YER YOKMU?)))diye söylenmiştir...

GEÇMİŞ OLSUN

Arkadaşlar saçma bir olaya dikkati çekmek istiyorum. Başlıkta BALIK OLTALARI denmiş, Başka bi iş için de mi kullanılıyo olta ? Beni bi aydınlatsanız??

tekrar teşekkürler arkadaşlar benim geçtiğim yer sahil cadde başka geçecek yer yok olsada geçmem zaten...! dediğiniz gibi dikkat dikkat her şeyin başı dikkat ama böyle birşeyin geleceği aklımın ucundan bile geçmedi.Orası ana cadde bundan sonra zaten balıkçı gördüğüm zaman ya uzağından geçeceğim, yada korna çalıcağım uyarmak için :king:

yaa sadece motosikletle alakası yok o sırada yolda türüyen herhangi bi insana da saplanabilirdi o iğne

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar