Balcı motor zonteste kampanya yapmış

Motosikleti
Triumph Trident 660
İnstagramda mı google gibi izliyor reklam vesaire.
Karşıma cıktı çünki zontesin kendi sitesinde 350 t modeli 330 bin 12 veya 8 taksit
Balcı motorda 12 taksit 250 bin veya 220 bin nakit fiyatı.
İki model arasında yıl farkı var mı bilmiyorum ama işte bu nasıl bir fiyat farkı yani sonra esnaf ağlıyor.

Motosikleti
yok:(
motor çirkinlikten ölecek KTM yanında köylü güzeli kalır

Motosikleti
Yalnız Zontes'i takdir etmek lazım; 19" janta 17" lastik takabilmişler. Bravo.

şaka bir yana yapmışta olabilirler. baksana abi çok garip duruyor

kj4zv30.png

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
söz konusu marka zontes.
boşver takılma bunlara.
Yalnız piyasa öyle kötü öyle kötü ki anlatamam: Bu vergi işleri falan öldürdü motosiklet piyasasını; millet stokları eritmek için ne yapacağını şaşırdı. Ciddi alıcılar için yıl sonuna kadar çok enteresan fırsatlar doğacak gibi duruyor. Seneye kim ne getirir bilmem ama bence motosiklet kıtlığı olacak; ikinci el pazarına nur yağar gibi...

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Yalnız piyasa öyle kötü öyle kötü ki anlatamam; bu vergi işleri falan öldürdü motosiklet piyasasını; millet stokları eritmek için ne yapacağını şaşırdı. Ciddi alıcılar için yıl sonuna kadar çok enteresan fırsatlar doğacak gibi duruyor. Seneye kim ne getirir bilmem ama bence motosiklet kıtlığı olacak; ikinci el pazarına nur yağar gibi...

geçen sene sonu feci kampanyalar vardı, elinde alacağın motorun parasının yarısı varsa kalanını faiz bile ödemeden alabiliyorsun.

ama bil bakalım bende bunu yapmak için ne yok :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
şaka bir yana yapmışta olabilirler. baksana abi çok garip duruyor

kj4zv30.png
19" / 17" işte. Lastik kısmını yanlış yazmışlar. Jant doğru. Genelde 19/17 için 110/80R19 150/70R17 kombini kullanılır. Büyük ihtimal öyledir bu da. (Yani arka lastik ölçüsü de yanlış bence, naked modelin sayfasından copy-paste yapıp değiştirmeyi unutmuşlardır...)

Puhahaha, alttaki notu şimdi gördüm; birisi "aralık pipim kadar" yazmış. Evet, aks mesafesi kısa 1420mm yazıyor. Yani pek çok naked motosiklet ile aynı. Kısa ama "pipim kadar" denecek bir durum yok. Koca Versys 650'nin aks mesafesine bakarsanız o da yaklaşık o kadar. (O sebeple Versys sevmem hiç...)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen sene sonu feci kampanyalar vardı, elinde alacağın motorun parasının yarısı varsa kalanını faiz bile ödemeden alabiliyorsun.

ama bil bakalım bende bunu yapmak için ne yok :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dün Youtube'da Zontes ile ilgili bir video çıktı karşıma. Yetkili servis diyor ki Zontes'in kendi getirdiği motorlarla Rks'nin getirdiği Zontesler aynı görünümde olsa da aralarında dünya kadar kalite farkı varmış. Hatta Rks'nin getirdiği Zontes'lerin güçleri bile kağıt üzerinde yazandan daha düşükmüş. Amortisör , manet vs gibi yerlerde de epey kalite farklı varmış. Erdost'un dedikleri orijinal Zontes için doğru kabul edilebilir ama Rks'nin getirdiği Zontes'ler bu bağlamda biraz tırtoymuş.

Motosikleti
görüntü olarak Siyah renkli olan crf den vstromdan çoğu adventurdan iyi ya sanki.
fotoğrafta öyle bence yanına gidiyorsun bakıyorsun boy ve hacim naked gibi ama görüntü adv gibi gagalı bişey yanına v-strom koysan cücük gibi kalır o yüzden tip olarak garabet bir yerde kalıyor. bundansa herhangi bir naked alıp arkasına çantayı takarım adabımla binerim ben

Motosikleti
Triumph Trident 660
fotoğrafta öyle bence yanına gidiyorsun bakıyorsun boy ve hacim naked gibi ama görüntü adv gibi gagalı bişey yanına v-strom koysan cücük gibi kalır o yüzden tip olarak garabet bir yerde kalıyor. bundansa herhangi bir naked alıp arkasına çantayı takarım adabımla binerim ben
Ben de fotoğrafı büyüttüm gagalı kısmı söküp camıda sökünce bildiğin benelli oluyor 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Multistrada, GS ve Tiger ile karşılaştırın ama V-Strom ile asla, V-Strom her konuda başka motosikletlerle kıyaslanamayacak kadar iyidir.
Sekil olarak konusuyoruz vstrom aşırı çirkin be, multistrada net birinci bu arada.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
İsterse bedava versinler ! Ne yazar ? :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar