Balci motor uyarisi!

Arkadaşlar dün arkadaşimin motosikletini teslim almaya gittik motosikleti aldik plaka sigorta hazirdi alirken gozumuzden birkaç şey kaçmiş sol arka ayaklik ve sağ grenaj vidasi yok bugun gidip soyledigimizde ise cevaplari sen sökmuşsundurn oldu pahala birşey degil ama kalp kirmaya gerek yoktu.
En buyuk hatada bizim size uyarim balci motordan alisveris yapmayin eyup bayiinden iyi akşamlar

Olur öyle hatalar,
Sıkmayın canınızı,

bir kaç civata için motordan soğumayın,,,

iki vida için şu mesajdan sonra belki de iki vidanın maliyetinden daha fazla kaybedecekler kim bilir.

Benim için onemli olan 2 vide veya ayaklik parasi degil esnaflik bende motorumu o bayiden almiştim arkadaşima mahcup ettiler

Motosikleti
Rsv4+D250
doğrudur aynı tür bende motorumu aldığım bayiden bakımları yapılırken işittim şişman motor izmit yamaha dan aradılar şikayetimi bildirdim aynı iekilde tavsiye etmem kimseye

Hem kusurlu mal satıyor hem de "sön sökmöşsöndör" ille gidip o vidanın 50 katı sıkıntı yaratacan onun bunun cocukluğu yapmamayı öğretecen...

Site ismi vermek reklama girer mi bilmiyorum ancak sahibinden com da bu bayinin satışını gerçekleştirdiği neredeyse tüm 0 km ürünlerde plaka ruhsat bizden yok kask eldiven kilit hediye gibi kampanyalari mevcut üstelik bu sıfır km ürünlerin fiyatları sitelerinde yazan fiyatlarla aynı buradan başka alışveriş yapan var mı detaylı bilgi verebilir mi pirince giderken bulgurdan olamayak :-D

Site ismi vermek reklama girer mi bilmiyorum ancak sahibinden com da bu bayinin satışını gerçekleştirdiği neredeyse tüm 0 km ürünlerde plaka ruhsat bizden yok kask eldiven kilit hediye gibi kampanyalari mevcut üstelik bu sıfır km ürünlerin fiyatları sitelerinde yazan fiyatlarla aynı buradan başka alışveriş yapan var mı detaylı bilgi verebilir mi pirince giderken bulgurdan olamayak :-D

ben de burdan almışmıştım motosikleti, sıkıntı pek yaşamadım ama biraz soğuk gibiler ben de bu şekilde hissettim. motoru onlar getireceklerdi, pazar sabahı 9 bucuk gibi motoru getirdiler gelmeden önce arayın demiştim ama aramadılar ve ben yoktum orda. artık bi arkadaştan rica ettim ve otoparka bıraktılar motoru. bunun dışında ön çamurluğun vidası düşmüş, gittim sizde var mı dedim, yok getiriyoruz dediler, getirir misiniz dedim nalurdan al dediler :)

ben ruhsat plaka işlerini kendim hallettim.

Balci motor uc kagitci arkadasin motorunu garantiden yapmamak icin ellerinden geleni yapiyorkar hatta ustasi 300 e hallederiz demis bunun ustune gittim biraz dis gosterdim essek gibi yapacaksiniz kullabici hatasi degil dedim fabrikaya yazalim dediler gene sallanislar bi kac gune bakima gidicek bende gidip kavga falan edeyim diyorum baska turlu yapacak degiller hersey satana kadar

ben her ne kadar servisleri çok kullanmamış olsam da 1000 bakımını balcıda 300 km bakımını da mecidiyeköyde galataderesi caddesinde peker motorda yaptırmıştım, bunlar biraz daha ilgili gibiler balcıya göre ama 300km bakımına gitmeden önce her ikisini de aramıştım ve balcı 30tl isterken, peker motor 50tl istemişti. yani biraz daha masraflı bir yer olma ihtimali var.

Bitmeyen servet itibardır. Yıllardır esnaflık hayatımda hep buna dikkat ettim. Yeri geldi zarar ettim kimseyi mağdur etmedim. O zararım zaman içinde misliyle kara dönüştü. Memnun kalmayan müşteri kaybedilmiş servet demişti biri. Aslı iki civata. Nalburdan alsan bozuk bişey at der geçer. Para bile sayılmaz. Ama şimdi burda bi sürü insan gördü.

Arkadaşlar dün arkadaşimin motosikletini teslim almaya gittik motosikleti aldik plaka sigorta hazirdi alirken gozumuzden birkaç şey kaçmiş sol arka ayaklik ve sağ grenaj vidasi yok bugun gidip soyledigimizde ise cevaplari sen sökmuşsundurn oldu pahala birşey degil ama kalp kirmaya gerek yoktu.
En buyuk hatada bizim size uyarim balci motordan alisveris yapmayin eyup bayiinden iyi akşamlar

MERHABALAR ARKADAŞLAR BEN BALCI MOTOR MÜŞTERİ SERVİSİNDEN ENSAR YİĞİT SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE İYİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BURDAYIM SORUNLARINIZI BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM SİZLERE DEDİĞİM GİBİ İYİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BURDAYIM SAĞLIKLI VE HUZURLU GÜNLER DİLERİM SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE YARDIM İÇİN BURDAYIM

MERHABALAR ARKADAŞLAR BEN BALCI MOTOR MÜŞTERİ SERVİSİNDEN ENSAR YİĞİT SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE İYİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BURDAYIM SORUNLARINIZI BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM SİZLERE DEDİĞİM GİBİ İYİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BURDAYIM SAĞLIKLI VE HUZURLU GÜNLER DİLERİM SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE YARDIM İÇİN BURDAYIM

hoşgeldiniz ensar bey. sizden ricam küçük harflerle yazmanız ve imla kurallarına riayet etmeniz.

Konuyu açan arkadaşın sorununu çözerek başlayabilirsiniz mesela,sizin hataniz yüzünden olan birşeyi kullanici yapmış gibi göstermenin sebebi nedir ?İki kuruşluk esnaflık politikaniz bu mu?..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar