Balayı için güzel bir mekan var mı??

bugün birkaç yere daha baktım biriyle görüşebildim çok güzel biyere benziyor balayı çiftlerine indirim yapıyolarmış :) olimpos'ta...allah kısmet ederse büyük ihtimalle antalya tarafına ağaç evlerin olduğu bir yere gelicez ve dönüşte de mersin tarsus tarafından toros yaylasına çıkıp bikaç gün kaldıktan sonra pozantı aksaray tarafından dönüş yapıcaz..

mersin'de ne kadar sahil kasabası ilçesi varsa hepsini gezicez inşallah..çocukluğumdan beri her sene gelirim ama erdemli'den öteye geçmek kısmet olmadı geçen seneye kadar..bu sene şeytanın bacağını tekrar kırcaz inşallah..

aslında mersinde de güzel pansiyon butik otel tarzı yerler var ama bu olimpostaki yerler çok güzel yorumları da olumlu..

gelen ve gelecek olan önerilerinize tekrar teşekkürler..

Olimpos'un hemen yanında Çıralı var. Hem sakindir, hem de denizi güzeldir. Orada bir sürü sakin pansiyon arasından seçim yapabilirsin (Emin Pansiyon'u tavsiye ederim). Çevrede de gidilecek bir sürü yer var.

Ben cirali-emin pansiyon'da kalmistim:) Hatta annemle babamin yil donumunde onlara 1 hafta armagan etmistim orda:)

Sakin - sessiz... Kendinizi, dogayi dinleyebileceginiz bir yer:)

Gordugum kadariyla, siz soru sormadikca kimse gelip size soru sormuyor oralarda. Kendi eviniz gibi rahat... Tek farki, kaplumbagalar var:)

Mutlu olmaniz dilegiyle...

MAdem Uzak yer arıyorsun; Rize'ye gel :)

Ayder Yaylası'nda yerini de ayırtayım; kus sesleriyle dolu bir balayı yasarsınız :)

Ben cirali-emin pansiyon'da kalmistim:) Hatta annemle babamin yil donumunde onlara 1 hafta armagan etmistim orda:)

Sakin - sessiz... Kendinizi, dogayi dinleyebileceginiz bir yer:)

Gordugum kadariyla, siz soru sormadikca kimse gelip size soru sormuyor oralarda. Kendi eviniz gibi rahat... Tek farki, kaplumbagalar var:)

Mutlu olmaniz dilegiyle...

emin pansiyona baktım gerçekten güzel bir yer...bungalow tarzı birkaç yer var onların arasından seçim yapıcaz nişanlımla :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------

MAdem Uzak yer arıyorsun; Rize'ye gel :)

Ayder Yaylası'nda yerini de ayırtayım; kus sesleriyle dolu bir balayı yasarsınız :)

abi kısmet olursa ileriki zamanlarda düşüünüyorum karadeniz turunu..hele hele rize ve artvin'i gezmeyi çok istiyorum..

önerileriniz için teşekkürler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar