Balata temizleme spreyi ile zincir temizlenir mi ?

Mrb arkadaşlar ben yıllardan beri bisiklet kullanicisiyim sağliklari sorunlari nedeniyle dün itibari ile motora geçiş yaptim. Bisikletimin zinciri kirden ve de pis yağdan arindirmak için devamlı balata temizleme spreyi kullanırdım sonuç mükemmel zincir ilk günkü gibi termemiz ve parlak oluyor. Sizlere sorum ürünün çokda ucuz olmasindan dolayi motosiklet zincirinde de kiri pis yağı arındırmak için balata temizleme spreyi kullansam bilmediğim bir sorun ile karşılaşır mıyım ?

eğer zinciriniz o-ring,x-ring vs bi zincirse temizlememnizde fayda var. zarar veriyor zincire değil ama ringlere. gaz yağı,zincir temizleme spreyleri veya en kötü ihtimalle mazotla temizleyebilirsiniz. kolay gelsin

Kendi fikrimi söylersem; Küçük camsil şişesini alıyoruz boşaltıyoruz, içine mazot doldurup, fısfıs şeklinde zincire uyguluyoruz, ben psikopatım bu bana yetmez diyorsan wd40 lada girebilirsin sonrasında.Sonra beklemeye başlıyoruz yağlar akıyor su gibi oluyor.Güzel bir su tutup kurumasını bekledikten sonra güzelce ve heryere ulaşabilecek şekilde yağlıyoruz.Ben sıvı gres kullanıyorum sanayiden 10 tl ye aldım çok güzel iş görüyor heryere yapışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar